Manisa'da Bugün

BİLAL TEMEL AK PARTİ SALİHLİ TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

SİYASET

Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Avukat Bilal Temel, İl Başkanı'nın Teşkilat Toplantısı nedeniyle Ankara'da olmasından dolayı yerine İl Başkan V. Salih Fulcun tarafından karşılanan Bilal Temel, göreve henüz gelen İl Yönetimi'ni tebrik ederek başarılar diledi.

Başvuruda, Demirci İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar, Teşkilat Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Akın, Manisa Demircililer Derneği Başkanı, Demirci Eğitim Birsen Başkanı Mustafa Kaya ile Demircililer katıldı. Beraberindeki Demirci heyeti ile Başvurunun ardından Salihli ilçesinde Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret eden Av.Bilal TEMEL burada İlçe Bşk. ve partililerle görüştükten sonra,Eğitim Bir-Sen Salihli ilçe teşkilatı ile buluştu.
Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Av.Bilal Temel, Manisa halkına hizmet yolunda her zaman göreve hazır bulunduğunu, Manisalıların güvenine erişmekten gurur duyduğunu belirtti. Hem Manisa'nın, hem de ülkemizin kazanması için emin adımlarla geleceğe doğru yürümekten asla vazgeçmeyeceğini ifade eden TEMEL; Manisa'nın hak ettiği yere gelmesi için elinden gelenin çok daha fazlasını yapmaya hazır olduğunu sergilediği duruşu, sahip olduğu çalışma heyecanı ve samimiyetiyle açıkça gösterdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.