Manisa'da Bugün

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDEKİ TARTIŞMAYA VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ'TA KATILDI

SİYASET

Dün akşam Manisa Büyükşehir Meclisindeki gerginlik AK Parti ve MHP gruplarının birbirlerini suçlaması ile tavan yaptı. Gün içersinde AK Parti Grup Başkan Vekili Zülfikar Gürcan'ın yapmış olduğu "Tutumumuz aynen devam edecek açıklamasına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün çok sert karşılık verdi.

Dün akşam Manisa Büyükşehir Meclisindeki gerginlik AK Parti ve MHP gruplarının birbirlerini suçlaması ile tavan yaptı.
Gün içersinde AK Parti Grup Başkan Vekili Zülfikar Gürcan'ın yapmış olduğu "Tutumumuz aynen devam edecek açıklamasına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün çok sert karşılık verdi.
Siyasi ortam bu haldeyken Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ta konuya dahil olarak tarafların daha itidalli davranması gerektiğini söyledi.
Bektaş sosyal medya platformu twitter aracılığı ile yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

Belediye meclisimizdeki tartışma ile ilgili olarak taraflara itidal tavsiye ediyorum. Lütfen ifadelerimiz siyasi tartışma boyutunu aşmasın.
Siyasette tartışma her zaman olur, doğaldır. Özellikle mahalli siyasette insanlarin her zaman yüze bakacak halde olması gerekir.
Meclisimizin bu süreci başarı ve uzlaşı ile aşacagina inanıyor, sehrimizin sorunlarınin aşılması hususunda başarılar diliyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.