Manisa'da Bugün

CEM ÇÖLLÜ MALİYE DİSİPLİNİ ÖNEMLİ

SİYASET

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi(MHP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

 MİLLİYETÇİ Hareket Partisi(MHP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Belediye yönetimin de mali disiplinin ve muhasebenin önemine değinen Çöllü, “ Bir belediyenin projelerini hayata geçirebilmesi için güçlü mali disipline ve muhasebeye ihtiyaç vardır. Mali disiplinin başarısının en somut örneği de Manisa Belediyesi’nin son 5 yılıdır. Manisa Belediyesi’ndeki mali disiplin olmasaydı yatırımcı müdürlük olarak ben 252 milyon TL’lik yatırıma imza atamazdım. İnşallah bizde Şehzadeler Belediyesi olarak aynı mali disiplin ile hareket edeceğiz” dedi.

 

Oda ziyaretinde MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Belediye Meclis üyesi Ziya Elmalı, MHP Şehzadeler İlçe Başkan Yardımcısı Alparslan Başar, MHP Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Nevin Kaleli ve yöneticiler de MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü’ ye eşlik etti. Oda yönetimiyle birlikte ağırlayan Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sadık İrier, Cem Çölü’nün belediye performansını yakından takip ettiklerini hatırlattı, “Şehzadeler İlçe Belediyesine Başkan Adayı olan Cem Çöllü ailesini yakından tanıdığımız, bizlerde de emeği olan saygın bir ailenin çocuğu. Adaylığından dolayı son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sayın Cengiz Ergün ile başlayan bir süreç içerisinde yapılan işlerin Manisa’ya çok değer kattığını gözlemledim. Büyükşehire yakışır bir performansı oldu. Cem Çöllü genç ve dinamik bir aday. Şehzadeler İlçesi’ne önemli katkıları olacağını ve bu işin üstesinden geleceğini düşünüyorum. Manisa’ya hizmet etmek için Manisa sevdalısı olmak lazım. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

MANİSA BELEDİYESİ’NİN SON BEŞ YILI ÖRNEKTİR

Belediye yönetiminde mali disiplinin önemine değinen MHP Şehzadeler Başkan Adayı Cem Çöllü, Manisa Belediyesi’nin son beş yıllık başarısının altında yatan ana etkenin mali disiplin olduğuna dikkat çekti. Çöllü şöyle konuştu; “ Bizler belediyeciler olarak belki muhasebecilik ile pek ilgimiz yok gibi gözüksek de belediyeciliğin mali disiplin gerektiren bir iş olduğunu yakinen biliyoruz. Manisa Belediyesi’ndeki görevimiz gereği hesap-kitap işlerini detaylarıyla öğrenme ve tatbik etme fırsatı bulduk. Gelinen noktada bu işi başardığımızı da görebiliyoruz. Çünkü mali konularda bizim güzel bir rol modelimiz var, bunun adı da Cengiz Ergün’dür. Bugün Manisa Belediyesi’nin mali disiplininin altındaki imza sayın başkanımıza aittir. Ben buradan Manisalılar adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Neden mi teşekkür ediyorum, kendisi ciddi borçla aldığı ve kasasında beş kuruş kalmamış bir belediyeden 4,5 yılda gelirini iki katına çıkarıp bizlere yatırım imkânı tanıdı. Manisa Belediyesi’ndeki mali disiplin olmasaydı yatırımcı müdürlük olarak ben 252 milyon TL’lik yatırıma imza atamazdım. Paramız olmasaydı yapılan işlerde müteahhitlere ödeme yapamaz ve işleri zamanında yetiştiremezdik. Bu nedenle belediyecilikte mali disiplin ve muhasebe çok önemli. Bizim bu konuda kazandığımız deneyimi Şehzadeler Belediyesi’nde uygulayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.