Manisa'da Bugün

CEM ÇÖLLÜ MANİSA'YI NASIL DEĞİŞTİRDİYSEK ŞEHZADELER'DE ÖYLE DEĞİŞECEK

SİYASET

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Cuma programında Yiğitbaş Veli Camii’nde Adakale Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

 MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Cuma programında Yiğitbaş Veli Camii’nde Adakale Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerine pilav ikram eden Çöllü, Yiğit Baş Veli Hazretlerinin manevi huzurunda ilk seçim buluşmasına başladıklarını söyledi, “Önümüzde 100 günlük bir süreç var bu süre zarfında girilmedik kapı gezilmedik sokak bırakmayacağız. Her Cuma halkımızla bir araya gelip Manisa’nın nasıl değiştiğini anlatıp yapacaklarımızı konuşacağız. Hep söylüyoruz değişim şehzadelerde devam edecek” dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Cuma programlarına başlayan MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, Cuma namazını Yiğitbaş Veli Camii’nde kıldı. Çöllü’ye, Belediye Meclis Üyesi Ziya Elmalı, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Murat Öner, MHP İl ve Şehzadeler İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. Namaz sonrası, halkla bir araya gelen Çöllü, pilav hayrı yaparak, vatandaşlara atkı dağıttı. Mahalle sakinlerini ilgi gösterdiği buluşmada Çöllü seçim çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Her Cuma farklı bir mahallede halk buluşmaları yapmaya devam edeceklerini belirten Çöllü şöyle konuştu; ”Seçim çalışmalarımız süresince 100 gün boyunca, daha önce olduğu gibi her Cuma bir mahallemizde halkımızla buluşarak çalışmalarımızı anlatıp pilavımızı paylaşacağız. İlk olarak Yiğitbaşı Ahmed Şemseddin-i Marmaravî Hazretleri’nin manevi huzurunda buluşmamızı yaptık. Ondan feyz aldık, duamızı ettik, namazdan sonra da pilav hayrımızı yaptık. Bundan sonra her Cuma bir mahallede halkımızla bir araya gelerek, hayırlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfında sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Biz daha önce nasılsa, bundan sonra da halkımızla iç içe olmaya, sorunlarının çözümü noktasında destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

ÇAYLAR TARİHİ ÇINARLI KAHVEDE

Pilav dağıtımının ardından kahvehane ziyareti gerçekleştiren Çöllü, Adakale Mahallesi’nde Manisa Belediyesi tarafından önceki yıl restore edilen tarihi çınarlı kahvede mahalle halkının isteklerini dinledi. Çöllü, yıllardır ihmal edilen bu tarihi yapının Manisa Belediyesi tarafından kente kazandırıldığını hatırlatarak Şehzadeler Belediyesi’nde de aynı şekilde hizmetin devam edeceğini söyledi. Çöllü, “Belediyemizdeki görevimizde 4,5 yılda girilmedik sokak mahalle bırakmadık. Yıllardır ihmal edilen mekânları yenileyerek kentin hizmetine sunduk. Bugün burada olduğumuz Çınarlı Kahve bile yok olma noktasındaydı. Ama bugün gelinen noktada kentin yeni bir nefes alma mekânı olarak kullanılmaya başlandı. İnşallah Şehzadeler Belediyesi’nde de aynı şekilde hizmeti devam ettireceğiz. Hep söylüyoruz, Değişim Şehzadelerde devam edecek” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.