Manisa'da Bugün

CEM ÇÖLLÜ'YE SARIALAN'DA BÜYÜK İLGİ

SİYASET

MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, seçim çalışması için gittiği Sarıalan Köyü’nde köy halkının sıcak ilgisiyle karşılaştı.

 MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, seçim çalışması için gittiği Sarıalan Köyü’nde köy halkının sıcak ilgisiyle karşılaştı. Muhtar İmran Güneş Cem Çöllü’ye Manisa Belediyesi’ndeki görevi döneminde yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti, “ Köyümüz yıllardır almadığı hizmeti bu dönemde aldı, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve onun ekibinde yer alan Sayın Cem Çöllü’ye köy halkı adına teşekkür ediyorum üzerimde kalmasın” dedi.

Köy ve belde ziyaretlerine aralıksız devam eden MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, hafta sonunu da çalışmalara ayırdı. Merkeze bağlı Sarıalan Köyü’nü ziyaret eden Cem Çöllü’ye MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Şehzadeler İlçe Yöneticileri de eşlik etti. Yoğun katılımın olduğu ziyarette, Manisa Belediyesi’nin Sarıalan Köyü’ne yaptığı hizmetler gündeme geldi. Misafirlerine sıcak süt ikram eden Muhtar İmran Güneş, Manisa Belediyesi’nin Sarıalan köyüne asfalt, çöp toplama, oyun grubu, bank, çöp konteyneri gibi birçok hizmetinin olduğunu hatırlatarak bu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Güneş; “ Sarıalan köyü olarak yıllardır alamadığımız bir çok hizmeti son yıllarda aldık. Bunda Sayın Cem Çöllü’nün emeği büyüktür. Odasından hiç boş çıkmadım. Taş istedik taş verdiler, asfalt dedik asfalt yaptılar. Olmadığı zaman muhtarım biraz bekle ama yapacağız dediler yaptılar. Ben köy halkı adına size ve Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür etmek istiyorum, üzerimde kalmasın” diye konuştu.

KARŞILIK BEKLEMEDEN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Sıcak karşılama nedeniyle Sarıalan halkına muhtarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Cem Çöllü’de MHP’nin belediyecilik anlayışında hiçbir zaman beklenti olmadığına dikkat çekerek Şehzadeler Belediyesi’nde de aynı anlayışın devam edeceğinin sözünü verdi. Çöllü şöyle konuştu, “ Belediye başkanımız adına teşekkürleri aldım kabul ettim. Ancak şunun bilinmesini isterim. Daha büyükşehir kanunu çıkmadan önce yani tam 3 yıldır biz Manisa Belediyesi olarak köylerimize ve beldelerimize elimizden geldiği kadar yardım ettik, hizmet götürdük. Hani birileri diyor ya taşları söküp çöplere atıyorlar diye. Bu çirkin iftiraları atanların bugün gelip Sarıalan dahil bölge köylerini gezmelerini isterim. Biz belediyede her şeyi değerlendirerek bugünlere geldik. Şehirden çıkanı köyde değerlendirdik. Ama bunu anlamak istemeyenler, daha doğrusu önceki yıllarda eskiyi değerlendirmek yerine yenisini alıp birilerine para kazandırmak isteyenler bunu anlamaz, anlayamaz. Karşılık beklemeden getirdiğimiz hizmetlerin artarak devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Allah izin verirse, Şehzadeler Belediyesi’nde de aynı disiplin, hizmet anlayışı devam edecek. Biz karşılık beklemeden hizmet etmeye devam edeceğiz.” 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.