Manisa'da Bugün

CEM ÇÖLLÜ'YE TAM DESTEK

SİYASET

MHP Şehzadeler Belediye Başkanı Adayı Cem Çöllü, Şehitler Mahallesi’nde Şehitler Posta Güvercini Sevenler Derneği üyelerinin kahvaltısına konuk oldu.

 MHP Şehzadeler Belediye Başkanı Adayı Cem Çöllü, Şehitler Mahallesi’nde Şehitler Posta Güvercini Sevenler Derneği üyelerinin kahvaltısına konuk oldu. Posta güvercini besleyenlerin en büyük sorunlarından biri olan güvercinlerin barınmasıyla ilgili hobi bahçeleri içerisinde alan ayırma sözü veren Çöllü, dernek üyelerini müsabakalara giderken de destekleme sözü verdi.

Şehitler Mahellesi’nde Köşem Kıraathanesi’nde düzenlenen kahvaltı programına MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, ilçe yöneticileri, meclis üyesi adayları ve mahalle halkı katıldı. Yoğun ilginin olduğu kahvaltıda ev sahipliği yapan Şehitler Posta Güvercini Sevenler Derneği Başkanı Yaşar Aygör ve yönetimi MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü’yü derneklerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi, dernek olarak destek istedi. Manisa Şehitler Posta Güvercini Sevenler Derneği’ni ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını belirten MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü’de Şehzadeler Belediyesi olarak sosyal projeleri olduğunu ve bu projeler kapsamındaki Şehzadeler Hobi Bahçeleri’nin bir kısmında dernek için yer ayrılabileceğini söyledi. Çöllü şöyle konuştu; “ Bende bir zamanlar güvercin besleyen bir güvercin meraklısı olarak sizlerin bu hobinizi önemsiyorum ve sorunlarınızı yakından biliyorum. En büyük sorununuzun güvercinlerin barınması ve korunması olduğunu biliyoruz. Bununla ilgili Şehzadeler Belediyesi olarak yapacağımız Hobi Bahçeleri projesi kapsamında Posta Güvercini Sevenler Derneği içinde bir alan ayırarak güvercinlerin korunması ve güvenliğinin sağlanması için sizlere destek olabiliriz. İnşallah seçilmemiz halinde sizlerden gelen talepleri elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışacağız.Biz söz verdiğimizi yapan bir yönetimiz.İnşallah göreve geldiğimizde de kanunlar ve kurallar çerçevesinde sizlere desteğe devam edeceğiz.” 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.