Manisa'da Bugün

Cengiz Ergün geçen yıl hayır lokmasına ceza yağdırdığı Muhsin Yazıcıoğlu'nu bu yıl andı

SİYASET

Kibir ve güç zehirlenmesiyle Manisa’da her kesimden vatandaşın kalbini kıran Cengiz Ergün 31 Mart seçimleri öncesinde yaptıklarını unutarak oy derdine düşmüş görünüyor.

Hatalarıyla tüm kesimilerin tepkisini alarak büyük bir oy kaybı yaşayan Cengiz Ergün, koltuğunu kurtarmak için her yolu deniyor. 

Zillet dediği CHP’lilerin sırtını döndüğü, AK Partilerin ise büyük çoğunluğunun yanı sıra hatta ve hatta MHP’lilerin dahi oy vermeyi düşünmediği Ergün, gözünü, Manisa’da Büyük Birlik Partisi oylarına dikti. 

Geçen yıl AK Parti’nin 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Muhsin Yazıcıoğlu için döktürdüğü lokma hayrına zabıtalarını göndererek ceza yağdıran Cengiz Ergün, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla bir zamanlar önemsemediği her kesimi oy hesapları ile istismar etmekten de çekinmiyor.
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün yıl dönümü sebebiyle mesaj yayımlayan Ergün’e , seçim sürecinde bir yıl arayla 180 derece dönebileceğini gören manisalılar tepki gösterdi.
Yazıcıoğlu için yayımladığı “Türk siyasetinin önemli ve değerli ismi, ömrünü vatan ve millet sevdasıyla yoğurmuş değerli devlet ve dava adamı, şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 10. yılında saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” mesaja tepki gösterildi.

Ergün’ün paylaşımının altına yorum yazan bir vatandaş, Ergün’ün geçen yılki anmada kestiği cezayı anımsatarak “Sayın başkan biz lokma hayırında manisada zabıtalara cezai işlem uyguladın günleri unutmadık.yıllardır bir paylaşımın dahi olmadı rahmetli için.ama siyaset sen nelere kadirsin.” ifadelerini kullandı ve 
Ergün’ün bu hareketini sinsilikle yorumlayarak Ergün’e tepki gösterdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.