Manisa'da Bugün

CENGİZ ERGÜN İÇİN ALAŞEHİR'DE KÖYLER SOKAĞA DÖKÜLDÜ

SİYASET

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, 3 günlük Alaşehir ilçe ziyaretini Yeşilyurt ve Kavaklıdere beldeleri ile Sobran, Delemenler, Piyadeler ve Dereköy köyleriyle noktaladı. Tüm belde ve köylerde çok büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan Ergün, Manisa’yı bütünüyle kalkındıracak dev projelerle hizmetlerini her alana ulaştıracaklarını söyledi.

 MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, 3 günlük Alaşehir ilçe ziyaretini Yeşilyurt ve Kavaklıdere beldeleri ile Sobran, Delemenler, Piyadeler ve Dereköy köyleriyle noktaladı. Tüm belde ve köylerde çok büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan Ergün, Manisa’yı bütünüyle kalkındıracak dev projelerle hizmetlerini her alana ulaştıracaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını 3 gündür Alaşehir ilçesinde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, ilçedeki son gün programına esnaf ziyareti yaparak başladı. İlçe merkezindeki tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşan, esnaflara hayırlı işler dileyen Ergün, Alaşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Gökhan Karaçoban ile birlikte esnafın ilgisiyle karşılandı. İlçe merkezindeki esnaf ziyaretinin ardından Yeşilyurt Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Ergün ve Karaçoban, beldede bulunan tüm esnafları tek tek gezerek, hayırlı işler diledi.

Manisa’ya 100’ün üzerinde proje

Manisa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir’de Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile Manisa’yı ve Alaşehir’i en iyi yerlere götüreceklerini belirten Alaşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Gökhan Karaçoban, vatandaşların 4 ayrı oy kullanacaklarını belirterek, verilen her oyun ayrı öneme sahip olduğuna dikkat çekti. Karaçoban’ın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün söz aldı. Manisa’da elektrikleri kesilen ve borç içinde olan Manisa Belediyesi’nde 15 ay boyunca borç ödediklerini belirten Ergün, ardından sağlanan mali disiplinle kente 100’ün üzerinde projeyi kazandırdıklarını söyledi.

Köylüler sokağa döküldü

Yeşilyurt Beldesi’nin ardından Sobran ve Delemenler köylerini de ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Gökhan Karaçoban, burada da büyük ilgiyle karşılandı. Köy sakinleriyle tek tek selamlaşan Ergün ve Karaçoban, daha sonra köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Piyadeler Köyü’ne geçildi. Köye girişleriyle birlikte coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Ergün ve Karaçoban, tüm vatandaşları tek tek selamladı.

Yüzlerce köylü Ergün için dışarıda

Piyadeler Köyü’nün ardından Kavaklıdere Beldesi’ndeki programa hareket eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, güzergah üzerindeki Dereköy’e girişiyle birlikte, ellerinde bayraklar ve afişler bulunan yüzlerce köy sakini tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Programda bulunmamasına rağmen otobüsten inerek, vatandaşları selamlayan Ergün, köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi, kendilerine gösterdikleri ilgi nedeniyle tüm Dereköylülere teşekkür etti.

Alaşehir programı miting havasında noktalandı

Ergün, Alaşehir programını Kavaklıdere Beldesi ile noktaladı. Yaklaşık 300 araçlık konvoyla beldeye gelen Ergün, havai fişekler ve alkışlarla karşılandı. Miting havasında belde alanında toplanan yüzlerce vatandaşa seslenen Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte ilçe, belde ve köylere 40 milyon TL’ye ulaşan hizmet götürdüklerini söyledi. Büyükşehirin çok büyük bütçe anlamına geldiğini de sözlerine ekleyen Ergün, “Bu büyük bütçeyi çalmayacak, çırpmayacak, adaletli bir şekilde dağıtımını yapacak emin ellere teslim etmeniz gerekiyor” dedi.

Büyükşehirde daha büyük hizmetler

Büyükşehirin getireceği hizmetler hakkında belde sakinlerini bilgilendiren Ergün, altyapı, ulaşım, çöp toplama, içme suyu, cenaze hizmetleri gibi sayısız hizmetin büyükşehir belediyesince yerine getirileceğini ifade etti. Alaşehir Belediyesi ile işbirliği içinde hizmetlerin Alaşehir’e geleceğini belirten Ergün, Kemaliye ve Killik beldelerine kazandırdıkları meydan ve düğün salonu örneklerini hatırlattı, daha büyük hizmetlerin yeni dönemde Alaşehir’e getirileceğinin sözünü verdi. Ergün, Manisa’yı bütünüyle kalkındıracak dev projelerle hizmetlerini her alana ulaştıracaklarını söyledi.

Kavaklıdere’ye bin 200 kapasiteli düğün salonu sözü

Büyükşehire seçilmeleri durumunda Kavaklıdere’ye de bin 200 kişi kapasiteli düğün salonu kazandıracaklarının sözünü veren Ergün, “Nasıl ki, mevcut bütçe imkanlarımızla Killik ve Kemaliye beldelerimize bu hizmetleri kazandırdıysak, büyükşehirde Kavaklıdere’ye de aynı hizmetleri getirmek bizim boynumuzun borcu. Çalmazsan, çırpmazsan, ayakkabı kutularına doldurmazsan her hizmeti vermek mümkün” diye konuştu.

Gıda Bankası ile gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştık

Manisa Belediyesi’nde göreve geldiklerinde yüzlerce kişinin evlerine her gün sıcak yemek götürüldüğünü gördüklerini ve bunu araştırdıklarını söyleyen Ergün, “Evlerinin önlerinde cipleri bekleyen, plazma televizyonları olan, beğenmedikleri yemeği çöpe dökenleri gördük. Birilerinin yandaşı, kardeşi, akrabası kayırılarak hepsinin evlerine yemek götürülüyordu. Buna son verdik ve Gıda Bankası’nı hayata geçirdik. İnce eleyip, sık dokunarak, başvuruda bulunanları derinlemesine araştırarak, bugün 3 bin 250 gerçek ihtiyaç sahibine ulaştık. İçinde kredi yüklediğimiz kartlarla vatandaşlarımız aylık ihtiyaçlarını buradan gideriyor” diye konuştu.

Ergün izdihamı

Konuşmasını tamamladıktan sonra Ergün ve Karaçoban’a vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Belde sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Ergün ve Karaçoban, yoğun kalabalık nedeniyle araçlarına güçlükle ilerleyebildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’ün 3 günlük Alaşehir ziyaretine eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ve MHP Alaşehir İlçe Teşkilatı yöneticileri eşlik etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.