Manisa'da Bugün

CENGİZ ERGÜN MAZBATASINI ALDI

SİYASET

2014 Yerel Seçimleri sonucu Manisa’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cengiz Ergün, mazbatasını alarak görevine başladı.

 2014 Yerel Seçimleri sonucu Manisa’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cengiz Ergün, mazbatasını alarak görevine başladı. Törende mutlu ve gururlu olduklarını söyleyen Başkan Ergün, “Seçim süreci boyunca bizleri yalnız bırakmayan herkese ve elbette Manisalı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 5 yıllık görev sürecimizi alnı açık, şeffaf ve alnı ak şekilde geçirmenin huzurunu yaşarken, bundan sonraki 5 yılda da Manisa’ya en güzel hizmeti yapmanın çaba ve gayretinde olacağız” dedi.

 

2014 Yerel Seçimleri’nde Manisa halkının takdirleriyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cengiz Ergün, mazbatasını aldı. Öncelikle Başkan Ergün’ün evinin önünde dualar eşliğinde kurban kesimi yapıldı. Ardından Manisa Adliye Sarayı’na geçilerek, mazbata töreni gerçekleştirildi. Mazbata töreninde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e eşi Şeyda Ergün ile kızları Hande Ergün ve Merve Ergün eşlik etti. Törene MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, Yunusemre İlçe Başkanı Nazmi Biçen, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Çizgimizi Bozmadan Manisa’ya Hizmet Etmeye Devam

Manisa Adliye Sarayı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen mazbata töreninde Manisa’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cengiz Ergün’ü tebrik eden İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Uçak, mazbatasını Başkan Ergün’e takdim etti. Başkan Ergün yaptığı konuşmada, geçmiş 5 yıllık dönemdeki gibi şeffaf, eşit ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı çizgilerinden taviz vermeyeceklerinin altını çizerek, “Öncelikle seçim sürecinde desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 5 yıllık görev sürecimizi alnı açık, şeffaf ve alnı ak şekilde geçirmenin huzurunu yaşıyoruz. Bundan sonraki 5 yılda da Manisa’ya en güzel hizmeti yapmanın çaba ve gayretinde olacağız. Bugüne kadarki çizgimizi nasıl koruduysak, bundan sonraki zamanımızı tüm seçilmiş değerli kardeşlerimizle birlikte yine Manisa’ya hizmet etmek için harcayacağız. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Rabbim utandırmasın. Manisa’da bizlere oy vermiş 355 bine yakın değerli hemşerilerimizle ve oy vermemiş hemşerilerimize hiçbir ayrım gözetmeden hizmetin en iyisini yapmayı diliyorum. Bu bizim için gurur günüdür. O açıdan tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun. Elbette burada bir teşekkürüm daha var; Değerli eşim, yoldaşım, benim canıma karıma çok teşekkür ediyorum. Bu süre içerisinde eşimi ve ailemi üzdüysek affola. Kaderimizde alın yazımızda bu varmış. Allah tüm Manisa’ya sağlık ve huzur nasip etsin” diye konuştu. Konuşmaların ardından törene katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.