Manisa'da Bugün

Çerçiye ilçelerde büyük destek

SİYASET

Ak Parti Manisa Eski Milletvekili Mehmet Çerçi Saruhanlı, Gölmarmara, Köprübaşı, Demirci, Ahmetli ilçesine ekibiyle beraber çıkartma yaptı. Partililerin karşıladığı Mehmet Çerçi büyükşehir belediye başkan aday adaylığı ile ilgili gerek teşkilatlardan gerekse de Manisalılardan büyük destek gördüğünü söyledi.

 Ak Parti Manisa Eski Milletvekili Dr. Mehmet Çerçi ilçe gezilerine devam ediyor. Büyükşehir belediye başkan aday adaylığı ile ilgili ilçelerde teşkilatın nabzını tutan Çerçi 3 gün boyunca Manisa’nın Saruhanlı Gölmarmara Köprübaşı Demirci Ahmetli ilçelerinde istişareler yaptı. 5 ilçenin tamamında ilçe başkanının başkanlığında teşkilatın her kademesindeki partilerle bir araya gelen Çerçi , Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergeni de makamında ziyaret etti.
İlçelerde teşkilat binalarında düzenlenen toplantıya eski il başkanları Ramiz Şiyak , Zülfikar Gürcan, yine parti yöneticilerinden , Hüseyin Çambel, Abdullah Mergen, Arif Alkan ve eski belediye meclis üyesi İsmail Taşkıran Çerçiye eşlik etti. 
Dr Mehmet Çerçi yaptığı konuşmada amaçlarının yerel seçimler öncesinde parti tabanıyla istişarelerde bulunmak olduğunu söyledi. Yapılan istişareler sonucunda Büyükşehir belediye başkan aday adaylığı konusunda karar vereceğini söyleyen Çerçi “ Şimdiye kadar 8 ilçemizde ziyaretler ve toplantılar düzenledik. Aldığımız tepkilerin çok olumlu olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içinde seçimlere gitme konusunda kararlılıklarını ifade ettiler. Manisa’nın hak ettiği hizmetleri alması konusunda güçlü bir iktidarla güçlü bir belediye yönetimine Manisanın teslim edilmesi noktasında görüş bildiriyorlar. Teşkilatın sesi bizim için önemlidir. Manisanın bütün ilçelerinde ki ziyaretlerimizin ardından Haziran ayının ortalarında aday adaylığı için kesin kararımızı vereceğiz. Gerek teşkilatların gerekse de Manisalıların bizlere verdiği destek , Manisaya hizmet noktasında heyecanımızı arttırmıştır. “dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.