Manisa'da Bugün

CHP'Lİ ÖZEL'E BAŞARI ÖDÜLÜ

SİYASET

KAMU Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) '2014 Yılının En Başarılıları' için ödül töreni düzenledi.

 KAMU Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) '2014 Yılının En Başarılıları' için ödül töreni düzenledi. CHP Manisa Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Özgür Özel 'Yılın En Başarılı Milletvekili' seçildi.

KAMU-DER'in bu yıl 6'ncı kez düzenlediği '2014 Yılının En Başarılıları Ödül Töreni' Ankara Sürmeli Otel'de yapıldı. Çok sayıda katılımcıya çeşitli dallarda ödül verilen törende CHP Manisa Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Özgür Özel 'Yılın En Başarılı Milletvekili' ödülüne layık görüldü. Ödül törenine CHP Genel Başkan Yardımcılarından Tekin Bingöl, Veli Ağbaba ve siyaset, bürokrasi, sivil toplum, medya ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ödüle layık görülen isimleri, KAMU-DER'in internet sitesini ziyaret ederek görüşlerini bildirenlerin tercihine göre seçici kurulun belirlediğini belirten KAMU-DER Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, amaçlarının dayanışma ruhunu güçlendirmek olduğunu söyledi.

KAMU-DER Başkanı Cevdet Baştuğ, Özgür Özel'in övgüye layık olduğunu söyleyerek "Aktif siyaset anlayışı ve başarılı milletvekili çizgisi, hem Meclis'te en çok kürsü kullanan, hem sahada vatandaşın yanında yer alan bir milletvekili olarak takdir kazandı. Bizler de bu ödülün kendisine verilmesinde tam bir mutabakat içinde olduk. Özgür Özel esnafın, çiftçinin, emeklinin, emekçinin sorunlarına ilişkin Meclis'te yaptığı çalışmaların, verdiği soru önergeleri, kanun teklifleri, yaptığı konuşmaların yanı sıra Soma ile ilgili, madenlerle ile ilgili çalışmaları ile de sesini değil bütün Türkiye'ye tüm dünyaya duyurmuştur. Kendisinin genç, pozitif bir siyaset anlayışı var" dedi.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel böyle bir ödülün kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek "KAMU-DER'den aldığım bu ödülün bir benzerini geçen sene bir üniversitenin öğrencilerinin oyları ile aldım. Bu kez de KAMU-DER üyelerinin ve seçici kurulun böyle bir ödüle layık görmesinden büyük memnuniyet duydum. Bu ödülü ben alıyorum ama bunu Türkiye'nin genç siyasete, emek yoğun muhalefet anlayışına, sorunu sadece söyleyen değil, çözüm de öneren pozitif muhalefet anlayışına verdiği bir destek olarak görüyorum. Bu ödülü CHP'de birlikte siyaset yaptığımız çok sayıda genç arkadaşım adına alıyorum" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.