Manisa'da Bugün

CHP’NİN GENÇLİK KOLLARI SEÇİMİNDE KAVGA ÇIKTI!

SİYASET

CHP Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde kavga çıktı. Zarf sayısı ile imzaların birbirini tutmaması, parti içerisinde büyük bir gerginlik yarattı. Seçim sonuçlarına itiraz eden bir grup, Divan Kurulu’nun talebi reddetmesiyle birlikte oy pusulalarını yere fırlattı. Seçimde Buse Cebeci, 53 oyla CHP Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Başkanlık yarışı başlayan CHP’de sular durulmuyor. Daha önce delege seçimlerinde hukuksuzluk yapıldığı iddialarıyla gündeme gelen CHP’de bu defa Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi olaylı geçti.

CHP Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi bugün ilçe binasında yapıldı. Buse Cebeci ve Süleyman Sarı’nın aday olduğu seçimlerde imza problemi yaşandı. Edinilen bilgilere göre İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerinde 104 oy kullanılmasına rağmen 103 imza çıktı. Bunun üzerine bir grup partili, Divan Kurulu’ndan seçimlerin iptal edilmesini talep etti. Divan Kurulu talebi değerlendirerek ret cevabı verdi.

OY PUSULALARI HAVADA UÇUŞTU

Divan Kurulu’nun itirazı kabul etmemesi üzerine partililer sinirlenerek oy pusulaları ve tutanakları yere atmaya başladı. Kısa süreli gerginlik, diğer partililerin araya girmesiyle son buldu.

CEBECİ BAŞKAN

CHP Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde kazanan Buse Cebeci oldu. Cebeci, kullanılan oyların 53’ünü alarak yeniden başkan seçildi. Cebeci’nin rakibi Süleyman Sarı ise 51 oy alabildi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.