Manisa'da Bugün

Gülşah Turbay "Otopark sorunu tarih olacak"

SİYASET

CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay, seçim çalışmalarına Dinçer Mahallesi’nde devam etti. Dinçer Mahallesi’ndeki esnaflar en çok otopark sorunundan şikayetçi oldu. Durbay, göreve geldiklerinde otopark sorununa kesin çözümler üreteceklerini söyledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay, yerel seçim çalışmalarına Dinçer Mahallesi’nde devam etti. Esnafları ve vatandaşları ziyaret eden CHP’li Durbay, projelerini anlatırken, Dinçer Mahallesi’ndeki en büyük sorunun otopark ve yolların bozukluğu olduğunu anlatan vatandaşlara, seçimden sonra ivedilikle bu sorunları çözeceklerini söyledi. Durbay, “Şehzadelerin uzun yıllardır en büyük problemlerinden biri olan otopark sorununa göreve gelir gelmez çözümler üreteceğiz. Uygun olan Her sokağa otomatik park sistemleri inşa edeceğiz” diye konuştu.

HER SOKAĞA OTOMATİK PARK ALANLARI
Şehzadeler’in hemen hemen her mahallesinde otopark sorunu olduğunu aktaran Durbay, “Mahallelerimizde uygun otomatik park sistemleri oluşturulmasına öncülük edecek ve boş arsa sahiplerini teşvik ederek otopark alanları oluşturacağız. Şehzadelerde otopark arama derdi kısa bir süre sonra tarih olacak, şehiriçi ulaşımı da büyük oranda kolaylaştıracağız. Pazarlara ulaşım sıkıntısı yaşayan yurttaşlarımız için ücretsiz ring seferleri düzenleyeceğiz. 1 Nisandan itibaren Şehzadelerin güzel insanlarının yanında Şehzadeler Belediyesi olacak ve hep birlikte Şehzadeler’i Türkiye’nin marka kentine dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.