Manisa'da Bugün

HASAN ERYILMAZ DEMİRCİ'Yİ SALLADI

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Demirci’de adeta milletvekili gibi karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Demirci’ye adeta çıkarma yaptı. Gittiği tüm ilçelerde coşkuyla karşılanan Eryılmaz, Demirci’de de yoğun bir sevgi gösterisi ile karşılandı. Eryılmaz, kamu kurum ve kuruluşlardan sivil toplum kuruluşlarına kadar herkesle görüşüp sorunlarını dinledi. Vatandaşlar, “Sen bizim vekilimizsin” “Bu adam yorulmaz adı Hasan Eryılmaz” “Eryılmaz Ankara’ya” gibi sloganlar attı.

Demirci’de gördüğü coşkulu kalabalıktan dolayı mutlu olduğu ifade eden Eryılmaz, “Burada belki de bir çok partinin toplayamayacağı kalabalığı sizler Hasan kardeşiniz topladınız. Allah sizlerden razı olsun. Bana bu güne kadar verdiğiniz desteği boşa çıkarmayacağım size söz veriyorum. Bu kalabalık gösteriyor ki Demirci artık kararını vermiştir. Milliyetçi Hareket’in iktidarı yakındır. Coşkulu ve inançlı bir şekilde çıktığımız bu yolun bitimine çok az kaldı. Artık daha da çok koşmalıyız. Tanıdığımız herkese Milliyetçi Hareket’in iktidarındaki huzuru, refahı birleştirici gücü anlatmalıyız” diye konuştu. 

Türkiye’nin 12 yılda çok gerilediğini ifade eden Eryılmaz, “Değerli hemşehrilerim 12 yılda ülkenin geldiği durum ortadadır. Komşularıyla kavgalı olan, neredeyse bütün ürünlerini dışarıdan ithal eden, vatandaşlarının ayrım içinde olduğu bir Türkiye var karşımızda. Bu ülkede zengin olan birileri varsa O da Recep Tayyip Erdoğan’ın, Davutoğlu’nun yani kısacası AKP’nin yandaşları zengin olmuştur. Fakirin halinden anlamayan AKP zihniyeti milletin aklıyla adeta alay eder duruma gelmiştir. Biz asgari ücrete zam yapacağız derken hükümet bize karşı çıkıyor. Allah’tan korkun ya. Bu insanlar 900 lira ile bir evi nasıl geçindirecek! AKP zihniyeti 12 yılda bunu hiçbir zaman düşünmedi. Ama Milliyetçi Hareket’in her bir neferinin istediği tek bir şey vardır ki huzurlu, ekonomisi güçlü vatandaşların refah içerisinde yaşadığı bir Türkiye hayalidir. Bu hayali gerçekleştirmeye çok az kaldı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Demirci’de de Milliyetçi Hareket’in coşkusu iktidarı getirecektir” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.