Manisa'da Bugün

HASAN ERYILMAZ GÖRDES'TE MİLLETVEKİLİ GİBİ KARŞILANDI

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları için gittiği Gördes’te adeta milletvekili gibi karşılandı. İlçe başkanlığı ve Ülkü Ocağı’nı ziyaret eden Eryılmaz’ı yüzlerce partili karşıladı.

 Haber Merkezi

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, partililerle buluşmak için gittiği Gördes’te adeta milletvekili gibi karşılandı. Gördes MHP İlçe Başkanlığı ve Gördes Ülkü Ocağı’nı ziyaret eden Eryılmaz’ı yüzlerce kişi karşıladı. Eryılmaz’ın ziyaretlerinden öne çıkan bir başka konu ise muhtarlar oldu. Gördes’te 63 mahalle muhtarı da Eryılmaz’ın yanında yer aldı. Vatandaşlarla Sevgi Parkı’nda akşam yemeğinde bir araya gelen Eryılmaz’ı yüzlerce partili de yalnız bırakmadı. Akşam yemeğinden sonra Ülkü Ocağı’nda gençlerle görüşen gelen Eryılmaz, gençlerin sorularını yanıtladı. Ocak Başkanı Hüseyin Yılmaz, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Eryılmaz’ın kendilerinin sesi olacağından emin olduklarını ifade etti. Eryılmaz ise gençlerin sorularını yanıtladıktan sonra Türkiye’nin Ülkü Ocakları’ndan vatan ve peygamber sevgisiyle yetişen gençlere ihtiyacının olduğunu belirtti.

“Ülkemize önemli hizmetlerde bulunacağız”

Eryılmaz, Ocak ziyaretinden sonra akşam saatlerinde Gördes MP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Teşkilat Başkanı Uygar Yabaş ve yönetimi tarafından karşılanan Eryılmaz’a partililer yoğun ilgi gösterdi. İlçe teşkilat başkanı Uygar Yabaş, Hasan Eryılmaz’ın önceki görevlerindeki başarılana dikkat çekerek milletvekilliği yolunda da Eryılmaz’ın aynı anlayışla hareket edeceğini söyledi.

“Türkiye Milliyetçi Hareketle gülecektir”

Gördes’te gördüğü coşku karşısında mutluluğunu ifade eden Eryılmaz, “Burada yüzlerce hemşerimizin bizleri karşılaması bizlerin yanında olması gurur verici bir durumdur. Bu aslında bizlerin ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın. Büyükşehir Beşediyesi’nde daire başkanlığı görevlerinde her zaman ulaşılabilir biri oldum. Bundan sonra da bu anlayışımdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim. Sizlerinde desteği ile Manisa’mıza ve ülkemize önemli hizmetlerde bulunacağız. Türkiye Milliyetçi Hareketle gülecektir. 2015 Milliyetçi Hareket’in yılı olacaktır” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.