Manisa'da Bugün

HASAN ERYILMAZ İKTİDAR OLURSAK MAZOT 1 LİRA 75 KURUŞ OLACAK

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Demircili vatandaşlarla buluşarak Milliyetçi Hareket’in seçim politikalarını anlattı. Eryılmaz, “Mazot, gübre ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak. Tarımda olduğu gibi hayvancılık alanında dışarıdan canlı hayvan ve et üretiminin önüne geçeceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz önceki gün Demirci ilçesini ziyaret etti. Genç yaşlı herkesin sorunlarını dinleyen Hasan Eryılmaz’a vatandaşların ilgisi yoğun oldu. 7’den 70’e gönüllerde taht kuran Eryılmaz, vatandaşlara Milliyetçi Hareket’in ekonomik politikalarını anlattı.

Gece geç saatlere kadar vatandaşların sorunlarını dinleyen Eryılmaz, “Milliyetçi Hareket’in iktidarında Türk çiftçisi ve hayvancısı hak ettiği değeri görecektir. Bizim iktidarımızda; tarım sektörü rekabet gücü yüksek bir yapıya kavuşturulacaktır. Tarımda modern işletmeciliğe dönüşüm sağlanacaktır. Tarım arazilerinin amaç dışı kullanımı önlenecektir. Genetiği bozulmamış ürünlerin korunması ve geliştirilmesine önem verilecektir. Gıda güvenliği ve güvenilirliği çağdaş normlara ulaştırılacaktır. Mazot, gübre ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak ve çiftçimizin canını yakan mazot, 1 Lira 75 Kuruş olacaktır” dedi.

 

Mevcut hükümetin 12 yılda Türk hayvancını perişan ettiğini vurgulayan Eryılmaz, “Tarımda olduğu gibi hayvancılık alanında dışarıdan canlı hayvan ve et üretiminin önüne geçeceğiz. AKP hükümeti ne yazık ki bir çok alanda olduğu gibi hayvancılık alanında da sınıfta kalmıştır. Bizim iktidarımızda hayvancılık hak ettiği yere gelecek ve dışarıdan canlı hayvan ve et üretiminin önüne geçilecek” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.