Manisa'da Bugün

HASAN ÖREN BİZDE PARA DEĞİL AYAKKABI ÇKIYOR

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Manisa Milletvekili Hasan Ören, Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan İle birlikte ilçe esnafını ziyaret etti.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Manisa Milletvekili Hasan Ören, Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan İle birlikte ilçe esnafını ziyaret etti. 
Manisa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hasan Ören, ilçedeki gezisinin CHP Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan’a destek amaçlı ziyarette bulunduğunu belirterek ’’Ülkemiz bir süreçten geçmektedir. Bu nedenle seçmenler bu süreci iyi değerlendirmelidirler. Sarıgöl’de 10 yıldan bu yana ilçeyi yönetmekte olan Belediye Başkanımız Ömer Karcı hakkında bakınız bir soruşturma var mı? Yok. Neden çünkü arkadaşımız esnaflıktan geldi. Yeni adayımız da Yusuf Özkan O’da esnaf esnafın derdinden anlar. Bu nedenle bu seçimlerde Sarıgöl’den yüzde 60 oy bekliyorum.’’ dedi. 
CHP Milletvekili Hasan Ören esnaf ziyareti yaptığı sırada kunduracı dükkânını girdiğinde bir ayakkabı kutusu istedi. Kendisine sunulan ayakkabı kutusunu açtı. Ayakkabı kutusunda ayakkabı çıktığını görünce espriyi patlatan Hasan Ören, ’’Bizimkilerden ayakkabı çıkıyor, başkalarında ise dolarlar çıkıyor. Ben Milli Piyango alıyorum amorti bile çıkmıyor. Bizde şans yok.’’ dedi. Ören’in Sarıgöl ilçe gezisine CHP İlçe Başkanı Ahmet Akşehir, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Yusuf Özkan ve partililer katıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.