Manisa'da Bugün

HASAN ÖREN BUGÜN KENETLENME ve DİK DURMA GÜNÜDÜR

SİYASET

Manisa Milletvekili Hasan ÖREN; Yayınladığı mesaj ile Cumhuriyet Halk Partililere birlik ve beraberlik çağrısı yaparak “Bugün kenetlenme ve birlikte dik durma günüdür” dedi.

Manisa Milletvekili Hasan ÖREN; Yayınladığı mesaj ile Cumhuriyet Halk Partililere birlik ve beraberlik çağrısı yaparak “Bugün kenetlenme ve birlikte dik durma günüdür” dedi.
Hasan Ören;
30 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 10 gün geçti. Manisa genelinde aldığımız sonuçların hiç birimizi mutlu etmediğini biliyor ve sağlıklı bir değerlendirme yapmanın herkesin hakkı olduğuna inanıyorum. Seçim sonuçlarına üzülen CHP’li arkadaşlarımız on gündür haklı olarak düşüncelerini sosyal medya üzerinden açıklıyorlar.
Her koşulda demokrasiye inanmış bir parti olarak, seçmenin tercihine ve halkın iradesine saygı duyuyoruz. Sandıktan çıkan sonucun suçunu başkasına atmak yerine, seçmenin oyunu neden alamadığımızı önce kendimize soracağız.

CHP Manisa örgütü olarak, Nisan ayı sonuna kadar, Manisa ve tüm ilçelerimizde de düzenleyeceğimiz çalıştaylarda kapsamlı değerlendirmeler yapacağız. Buralardaki izlenimler ve değerlendirmeler ışığında Manisa genelindeki seçmenin oy değişimleri, algıları ve tercihlerini yapacağımız kamuoyu yoklamaları ile belirleyerek fotoğrafın tümünü görmeyi hedefliyoruz. Bu verileri İl Danışma Kurulunda masaya yatırdığımızda doğru sonuca ulaşmamız mümkün olacaktır.

Buradaki amaç; Manisa’nın 17 ilçesinde sorumlu bulma, suçlu arama anlayışının ötesinde, CHP’li olan herkesin değerlendirmeleri ışığında eksiklerimizi, aksayan taraflarımızı onararak, güçlü bir şekilde önümüzdeki seçimlere hazırlanmak olmalıdır. Hedefimiz ise Manisa’daki başarısız sonuca rağmen parti içi demokrasiden asla vazgeçmeden partimizi daha ileriye taşımak olmalıdır.

8 Nisan 2014 tarihinde AKP grup toplantısında Başbakanın gençlere attırdığı sloganlara (Minareler süngü, kubbeler miğfer; camiler kışlamız, müminler asker) baktığımızda, ülkenin CHP’ye her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu görülmektedir.

Sevgili Yol Arkadaşlarım;

Bu sorumluluk hepimizindir. Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren herkesin bu sorumluluk bilinci ile hareket etmesi gerekmektedir. AKP faşizminin ülkeyi esir aldığı şu günlerde bir tek kişiyi kaybetme lüksümüz yoktur. Aksine kenetlenme ve birlikte dik durma günüdür. Mustafa Kemal’in partisi CHP’yi halka güven veren, Cumhuriyet düşmanlarına korku salan gücüne güç katmalıyız."dedi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.