Manisa'da Bugün

HAYRULLAH SOLMAZ AK PARTİ İLE GURUR DUYUYORUM

SİYASET

Manisa İl Genel Meclisi Başkanı ve Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adayı Hayrullah Solmaz, AK Parti İl Başkanlığınca gerçekleştirilen Temayül Yoklamasının birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde şölen havasında geçtiğini söyledi.

 Manisa İl Genel Meclisi Başkanı ve Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adayı Hayrullah Solmaz, AK Parti İl Başkanlığınca gerçekleştirilen Temayül Yoklamasının birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde şölen havasında geçtiğini söyledi. AK Parti ailesinin büyük bir aile olduğunu söyleyen Başkan Solmaz, “Dünya Lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanlığını yaptığı aziz milletimizin partisi AK Partide siyaset yapmaktan ve milletimize hizmet etmekten gurur duyuyorum.”dedi.

Manisa İl Genel Meclisi Başkanı ve Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adayı Hayrullah Solmaz, geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Kapalı Spor Salonunda Ak Parti İl Başkanlığınca gerçekleştirilen Temayül Yoklamasını değerlendirdi.

“HİZMETTİN ADRESİ AK PARTİ MİLLETİN KENDİSİ”

Başkan Solmaz şöyle konuştu; “Aziz milletimizin kurmuş olduğu bizlere de sadece tabelasını astığımız Ak Parti ile 3 Kasım 2002’de “Bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganıyla çıktığımız hizmet yolunda Allah’a şükürler olsun ki yılmadan bıkmadan usanmadan gece gündüz demeden milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu güne kadar yapılan her seçimde oyunu arttırarak tek başına iş başına gelen AK Parti iktidarı ile gireceğimiz 30 Mart seçimlerinden de zaferle çıkacağımıza inanıyor ve milletimize güveniyorum. Zira 9 Kasım 2013 Cumartesi günü birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde gerçekleştirdiğimiz temayül yoklamasından edindiğim izlenim bunun bir örneğidir. Hizmetin adresi olan Ak Parti milletimizin ta kendisidir.”

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİK”

Temayül yoklamasının olgunluk içerisinde geçtiğini, temayül yoklaması sırasında partililerden ve vatandaşlardan büyük teveccüh ve ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Solmaz, “Öncelikle, Büyükşehir yasasının mimarlarından olan partimizin MKYK Üyesi Manisa Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Tanrıverdi’ye, temayül yoklamasının onur konuğu olan ve bizlere şeref veren Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Edip Uğur’a, partimizin İl Başkanına, İlçe Başkanlarına, temayülde görevli bulunan arkadaşlarıma ve şahsıma gösterilen teveccühten ve ilgiden dolayı dava arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Temayül sırasında hem dava arkadaşlarımızın hem de vatandaşlarımızın bize gösterdikleri teveccühünü, itimadını ve ahde vefasını gördüğümde telaşımız, gayretimiz ve sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır. Başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz temayül yoklamasında gerek Büyükşehir gerekse ilçe Belediye Başkan Aday Adaylarımızın bir birine bağlılığı, sevgisi ve saygısı ile büyük Ak Parti ailesin olgunluğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Edindiğim en önemli izlenimlerden birisi ise, Manisa kamuoyu, diğer partilerin aday adaylarından fazla bizim aday adaylarımızı takip ettiğini gördüm. ”diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.