Manisa'da Bugün

HAYRULLAH SOLMAZ KOŞU YARIŞI OLSUN BOKS MAÇI GİBİ OLMASIN

SİYASET

AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adayı Hayrullah Solmaz Manisa Denge Gazetesine açıklamalarda bulundu.

 Yunus Emre Belediye Başkan aday adayı Hayrullah Solmaz Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli'nin söylemlerini değerlendirdi.
Solmaz, ben artık iddialı sözler söylemeyecek kadar olgunlaştığımı düşünüyorum.Güzel bir yarış olsun istiyorum ama bu yarış koşu yarışı gibi olsun Boks maçı gibi olması dedi.
Ak Partili başkan aday adayları 9 Kasım'da yapılacak temayül yoklamasına kilitlendi. Yunus Emre Belediye Başkan aday adyı Berk Mersinli'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Temayül yoklamasından geçer aday olursam %65 oy alırım"iddiasına karşılık gözler diğer aday adaylarına çevrildi.
Ak Parti'den Yunus Emre Belediye Başkan aday adayı olan Hayrullah Solmaz konu ile ilgili sorulan sorulara kısa ve öz cevap verdi.
Solmaz "Ben artık iddialı sözler söylemeyecek kadar olgunlaştığımı düşünüyorum.Arkadaşların iddialı şeyler söylemesi güzel şöyler.Arzu ettiğim şey güzel bir yarış olsun bu yarışma koşu yarışması gibi olsun Boks maçı gibi olmasın birbirimizi kırmadan,dökmeden kardeşlik içersinde Manisa'ya nasıl daha iyi hizmet ederiz projelerinin yarıştığı bir yarışma olsun.Buradan çıkarılacak netice ne ise hepimiz buna rağzıyız"dedi.

Kaynak:manisadenge.com
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.