Manisa'da Bugün

HÜSAMETTİN EDEBALİ'Yİ DARP EDEN ABDULLAH DOYMAZ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

SİYASET

Manisa Medya TV Genel Yayın Yönetmeni Hüsamettin Edebali'nin Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin adamları tarafından dövülmesinin yankıları devam ediyor.

 Manisa Medya TV Genel Yayın Yönetmeni Hüsamettin Edebali'nin Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin adamları tarafından dövülmesinin yankıları devam ediyor.
Darp olayını gerçekleştiren Abdullah Doymaz yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında Hüsamettin Edebali'nin hakkında söylemlerde bulundu.
Doymaz açıklamasında Edebali'nin alkol aldığını ve alkol almaktan dolayı unutkanlıklar oluştuğunu Darp olayını gerçekleştiren Abdullah Doymaz ayrıca 6 ay önce AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur'un danışmanlığını bırakan Hüsamettin Edebali'nin halen AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur'un danışmanlığını yaptığını iddia etti.
Abdullah Doymaz'ın açıklamaları şu şekilde;

Dün yerel basında çıkan Edabali’yi dövdüler haberi tamamen abartılmış, kişinin reklam maksatlı, gündem olmak için kendisi tarafından basına çarptırılarak verilmiş yalan ve maksatlı bir haberdir.

Olayın aslı şudur ; TV kanalının bulunduğu yerin yakınındaki Cafe’de programın bitmesini beklerken başta orda olmadığı halde sonradan gelen iddia sahibi kişi, ortama gelir gelmez özellikle benim bulunduğum yere gelerek sözle tahrik etmek istedi. Bağırmaya ve yine manevi değerlerimizi de kapsayacak şekilde hakaret etmeye başladı. Ancak ben onun bu tahriklerine kapılmayarak soğukkanlılığımı muhafaza ettim. Kendisine bağırmamasını ve düzgün bir şekilde konuşabileceğimizi söyledim. Bu kişinin maalesef şovmen ruhlu ve abartıyı seven bir kişi olduğunu zaten Manisa kamuoyu ve meslektaşları da gayet iyi bilmektedir. Bu sözlü tartışmadan da ne çıkartabilirim de reklamımı yaparım peşindedir. Bu yüzden asılsız iddialarda bulunmaktadır. Kendisinin iddia ettiği Tanrıverdi’nin adamları sözünü asla kabul etmiyorum. Sayın Tanrıverdi milletimiz tarafından seçilmiş bir vekildir. Ben kimsenin adamı değilim, sadece AK Parti’ye gönülden destek vermiş biriyim. Bu davamda da ömrümün sonuna kadar devam edeceğim. Sayın Tanrıverdi’nin adamları diyerek, canlı yayında programda olan ve bu sözlü tartışmadan hiçbir haberi olmayan vekili de bu şekilde yalanla olayın içine alarak, konunun gündeme gelmesini sağlamak istemesi ve buradan onu da aklı sıra yıpratmaya çalışması bu kişinin hayal gücünün ne kadar yüksek olduğunu göstermektedir. Bu şahıs kendi reklamı ve şovmenliği için, yalanlarıyla maalesef partimize zarar vermektedir.

İddia sahibinin de inkar etmediği gibi daha önce de sosyal medyada milletin iradesiyle seçilmiş bir vekile eleştiri sınırları dışında hakaret ettiği doğrudur. Sosyal medyada ettiği küfürvari hakaretler ben de mevcuttur. O gün de maalesef canlı yayında programda olan vekile ve bizlere hakaret ettiği de doğrudur. Benim söylediğim ise partinin yöneticisi olan ve milletin iradesiyle oraya gelmiş bir kişiye saygı sınırları dışında hakaret ederek konuşmasının yanlış olduğudur. İddia sahibi kişinin maalesef alkol sorunları olduğu için bazı şeyleri unutuyor ve abartıyor olması doğaldır. AK Parti İl Başkanı Basın Danışmanı olduğunu iddia eden bu kişinin yaptığı davranışlar kendisine hiç yakışmamıştır. Ortada asla ve asla bir darp yokken ve hatta kavga yokken, ki sağlık raporunda bile hiçbir şey çıkmamıştır, sadece karşılıklı münakaşa varken basın gücünü kullanarak hem suçlu hem güçlü olmaya çalışması ve bu ufak sözlü tartışmayı abartarak çarpıtması manidardır.

Kamuoyuna ve siz değerli basınımıza duyurulur.

* NOT: Bilindiği gibi Hüsamettin Edebali AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur'un danışmanlığını ŞUBAT 2014'te bırakarak Manisa Medya TV Genel Yayın Yönetmeni olmuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.