Manisa'da Bugün

HÜSEYİN TANRIVERDİ CENGİZ ERGÜN BECEREMEDİ BİZE GELDİ

SİYASET

Hüseyin Tanrıverdi Cengiz Ergün'e yüklendi

Radyo Hiraş'ta Levent Donduran'ın sunduğu Gündem Özel programına katılan Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi bundan bir ay önce Manisalı siyasetçilerin işbirliği ile çözülen çöp sorunu ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Tanrıverdi “MHP’nin belediyecilik anlayışı, Manisa’nın isteklerine yanıt veremedi. Spil’in eteklerinde, vahşi bir çöp toplama merkezi var ilk kurtulunması gereken vahşet bu iken, MHP’nin belediyecilik anlayışı bunu bile göremedi, halledemedi Buna bile çözüm bulamamak, belediyecilik hizmeti verememektir. Bu çöp vahşeti, Manisa için kocaman bir eksiklik ve kocaman bir ayıptır. Merkezi yönetim olarak, Manisalı ama aynı partiden olmayan bir milletvekili olarak, Manisa Belediyesi’ni defalarca Ankara’ya çağırdık gelin, sorunlarınızı anlatın, bu konuya çözümler üretelim, yardımcı olalım dedik, ama gelmediler bizi dinlemediler bile en sonunda çaresiz kaldılar,beceremediler ve kalkıp Ankara’ya geldiler.
Biz AK Partili milletvekilleri olarak, Manisa Belediyesi’ni bakanlarımızla buluşturduk, konuşturduk, dertlerine çare aradık. Sonuçta biri 30, diğeri 60 milyon TL olmak üzere uzun vadeli düşük faizli hatta bir kısmı da hibe krediler bulduk"dedi.
Cengiz Ergün'ün konu ile ilgili Hüseyin Tanrıverdi ye nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.