Manisa'da Bugün

HÜSEYİN TANRIVERDİ CHP YALANCI VEKİLİ ADAY GÖSTERDİ

SİYASET

AK Parti Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi Özgür Özel ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 AK Parti Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi Özgür Özel ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Tanrıverdi yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
Siyaset bilgi gerektiren bir güçtür. Neyin bilgisi? İnsanın insan olma imkanlarını insana sunmasının bilgisi. Bu imkanları yönetme, hazırlama, dağıtma gücünün bilgisi, gerekli kaynakları hakça sunma bilgisi, siyaset altyapı, toplum ve ekonomi kaynaklarıyla ilgili yönetimdir. Bu kaynakları topluma sunma şeklinin bilgisidir. Bunun yönetim becerisidir. Siyaset bir kültürdür, bir edeptir, bir yaşama terbiyesidir, bir inceliktir.

Son günlerde artık ülkemizde siyaset’ i bir edep ve millete hizmet gören siyasetçi tipinin çoğalması ve seçim meydanlarında bu tip siyasilerin öne çıkması gerekirken maalesef CHP Büyükşehir Belediye başkanlığına sokakta oynadığı misketle, bindiği üç tekerlekli bisikletle öğünen, hiçbir projesi olmayan üretkenlikten bihaber yalan, yanlış ifadelerle kamu oyunu spekülatif yönlendirmelere sevk etmeye çalışan yalancı bir vekili Manisa’ da aday göstermiştir.

Şahsımla ilgili gözümüze baka baka Manisa’ da 3 aylığına ev tuttuğumu ve kira kontratı imzaladığımı ifade etmiştir. Bunları hangi belge ve bilgiye dayanarak söylediğini açıklamak zorundadır. Kendisine 3 gün mühlet verdik. Çarşamba gününe kadar elindeki bilgi ve belgelerle bunu ispatlamak zorundadır. İspatlamazsa yalancıdır, müfteridir.

Ayrıca kendisinin açıkladığı gibi Manisa’ dan TBMM’ ye gelen hemşehrilerimize çay, kahve, yemek ikramlarıyla karşıladığını, ağırladığını söylüyor. Ancak biz biliyoruz ki kendisi Silivri’nin önünde yatmaktan TBMM’de hemşehrilerimize ayıracak zaman bulamamıştır.

Belediyecilik bir felsefe işidir. Her siyasi partinin yerel yönetim felsefesi vardır. Ne yazık ki CHP’de böyle bir mantık yok. Bunların proje üretebilme kabiliyetleri de yok. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız projelerle CHP’nin hayallerinin bile oraya ulaşamayacağını görecekler. Özgür Özel’in genel müdürü de İstanbul’da denedi. Gereken cevabı halkımız verdi. Şimdide 30 Mart günü halkımız yine gereken cevabı verecektir. İcraattan yoksun bu zihniyet, 30 Mart gününe kadar çok konuşup, boş konuşup, yalan söylemeye devam edecektir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.