Manisa'da Bugün

Hüseyin Tanrıverdi'den Serhat Orhan'a; "Hayırlı olsun"

SİYASET

Memleketi Kula'da bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan için konuştu; "Her arkadaşımız bu demokrasi yarışında adaylığını açıklayabilir. Hayırlı olsun"

Memleketi Kula'da bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan için konuştu; "Her arkadaşımız bu demokrasi yarışında adaylığını açıklayabilir. Hayırlı olsun"

AK Parti Kula ilçe binasında partililer ile bir araya gelen AK PArti Manisa milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulundu. Tanrıverdi'nin gündeme ilişkin soruları yanıtladığı toplantıda Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Partililerine hitaben bir konuşma yapan Hüseyin Tanrıverdi, yarın yerel seçim olacakmışcasına çalışmalara hız verilmesini istedi. Tanrıverdi, “AK Parti'nin belediyecilik anlayışını halka anlatmalıyız. Belediyecilik, bizim işimiz. Halkımızın bizden beklentisi oldukça fazla. Sorumlulukları ve yükümlülükleri yerine getirmenin tek yolu, elbette başarılı olmaktır. Teşkilatlarımız her zaman diri olmalı, bir olmalı, iletişim içinde olmalı. Çünkü önümüzdeki süreç, Türkiye açısından, Türk siyaseti açısından önemli bir süreç. Manisa artık büyük şehir belediyesi oldu. Büyükşehir belediyesinin sınırları da il sınırı oldu. Manisa genelindeki tüm seçmenimiz, büyükşehir belediye başkanlığı ve meclis üyeliğine oy kullanacak. Şimdiden teşkilatlarımız hem kendi ilçeleri için hem de büyükşehir belediyesi için, AK Parti belediyecilik anlayışını ortaya koymalı, anlatmalı" ifadelerini kullandı.

"GENSORU ÖZELLİĞİNİ KAYBETTİ"
Meclisin yoğun şekilde çalıştığını dile getiren Tanrıverdi, “Mecliste gensoruları sıkça duyar oldunuz. Özellikle bakanlarımız noktasında gensorular verildiğini görüyorsunuz. Gensoru da artık özelliğini kaybetti. Çünkü iktidarımızın hizmetlerine bir şey söyleyemeyenler, eksiklik bulamayanlar, 'acaba milletin kafasını karıştırarak bunları lekeleyebilir miyiz, zedeleyebilir miyiz' diye düşünüyorlar. Görüyorsunuz ki başaramıyorlar, beceremiyorlar. Mesnetsiz, asılsız, iftiradan başka bir şey ifade etmeyen, gerçekleri yansıtmayan iddiaları ortaya koyuyorlar ve boşa çıkıyor" dedi. 

"HALKIN SEÇECEĞİ BİR CUMHURBAŞKANI"
Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de hatırlatan Tanrıverdi, “Partimizin cumhurbaşkanlığında öne çıkardığı isim, elbette birinci turda seçimleri kazanmalıdır. Parti teşkilatları olarak hedefimizi koymuşuz ve çalışmalarımızı da ortaya koymamız lazım. Cumhurbaşkanımızı da seçtiğimiz zaman ondan sonraki süreçte Türkiye daha da ileri gidecek ve 2023 hedefine kolayca ulaşmış olacak. 2023'e ulaştığımız zaman Türkiye, ileri demokrasi ile buluşacak. Ekonomisi büyümüş bir ülke olacak. Milli geliri kişi başına artmış bir ülke olacak. Bu ülkenin onurlu bir vatandaşı olmanın haklı gururunu yaşayacağız. İleri ülkeler arasında dünyada ilk 10‘un içerisine gireceğiz. Ben inanıyorum ki bu çalışmalarla ilk 5'in arasına gireceğiz" ifadelerini kullandı.

"HAYIRLI OLSUN"
Manisa Büyükşehir Başkanlığı için Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan’ın adaylığını açıklaması sorulan Tanrıverdi, "Her arkadaşımız bu demokrasi yarışında adaylığını açıklayabilir. Hayırlı olsun dileklerimi sunarım. Partimizin aday belirlemede kriterleri vardır. O süreç geldiği zaman Sayın Başbakanımız, partimiz, genel merkezimiz kimi bu noktada uygun görürse o arkadaşımızı ilan eder. AK Parti'de herkes omuz omuza verir, kol kola verir, çalışmalarını sürdürür. AK Parti'de dava anlayışı söz konusudur. Çalışma ruhu vardır, insan merkezli, hizmet odaklı çalışmaktır. Görev sadece makam ve mevkide yapılmaz. Hangi arkadaşımız ben varım diyorsa ilan etmesinin bir mahsuru yok" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.