Manisa'da Bugün

HÜSEYİN TANRIVERDİ'YE BÜYÜK DESTEK

SİYASET

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi Turgut Özal Mahallesi’nde partisinin düzenlediği toplantıya katıldı.

 AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi Turgut Özal Mahallesi’nde partisinin düzenlediği toplantıya katıldı. Coşkulu bir kalabalığın karşıladığı Tanrıverdi, mahallenin değil Manisa’nın sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, AK Parti’nin hizmet odaklı parti olduğunu ve Manisa’nın bütün sorunlarını çözeceklerini kaydetti.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa’nın sorunlarını tespit ettiklerini belirterek, kısa sürede şehri yaşanabilir kent haline getireceklerini vurguladı. Tanrıverdi, Manisa’nın Türkiye’nin incisi haline geleceğine dikkat çekerek, yaşanabilir cazibe merkezi bir şehir olacağını belirtti.

Tanrıverdi, şehir çöplüğünün en büyük cefasını çeken mahallelerin başında Turgut Özal Mahallesi olduğunu belirterek şöyle konuştu; “ Akpınar, Bayındırlık, Nurlupınar, Spil, Çukurçeşme çöp kokusu ve kirliliğinden en çok etkilenen mahallelerimiz Manisa zaten çöp pisliğinden en kısa zamanda bizim yapacağımız hizmetle kurtulacaktır. Artık dünyanın neresinde vahşi çöp depolama kaldı. Biz bunu en kısa zamanda çözeceğiz. Biz hizmetin partisiyiz. 5 yıl Manisa’da belediye başkanlığı yapanlar Karşıyaka’nın havasını koklarken, Manisalı çöp kokusuyla yaşadı. Turgut Özal Mahallesi’nin kokusunu Karşıyaka’dan tabiî ki duyamazsınız. Defalarca uyarmamıza ve destek vermemize rağmen bir türlü dinletemedik. :iz b.u sorunları çözceğiz çünkü belediyecilik bizim işimiz. AK Parti’nin işidir belediyecilik. Manisa’mız göç alan bir kenttir. Bizim dönemimizde TOKİ aracılığıyla yüzlerce ev yaparak Manisalı hemşehrilerimizi ev sahibi yaptık. Eve fiyatları bakın Manisa’da ne hale geldi. Manisa’nın konut sorunu var biz bunu çözeceğiz. 5 yılda bir tane konut yapamayanlara Manisa’da neler yapılacak bunu yine AK Parti olarak biz göstereceğiz. Üniversitemizde 30 bin öğrenci okuyor yalnızca 6 bini Manisa’da kalabiliyor. Sebebi belli öğrencilerin kalabileceği yeterli konut, sosyal yaşam alanı olmadığından dolayı. Son dönemlerde imar sorunundan dolayı, Manisalının göz yaşı üzerinden imar planı yapmaya kalktılar. Sorunu bilmeden şehrin geleceğini göz yaşından imar etmelerine müsaade etmedik ettirmeyiz de. Manisa’nın çözülmeyecek hiçbir sorunu yoktur. Yeterki birlikte bu sorunları çözmeye kararlı olalım. Siz değerli Manisalı hemşehrilerimizle birlikte çözceğiz.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.