Manisa'da Bugün

HÜSEYİN TANRIVERDİ'YE BÜYÜK İLGİ

SİYASET

Manisa'da Bugün gerçekleşen 560 yataklı Manisa Şehir Hastanesi temel atma töreninde vatandaşlar Hüseyin Tanrıverdi'ye büyük ilgi gösterdi.

Manisa'da Bugün gerçekleşen 560 yataklı Manisa Şehir Hastanesi temel atma töreninde vatandaşlar Hüseyin Tanrıverdi'ye büyük ilgi gösterdi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı Manisa Şehir Hastanesinin temel atma töreninde konuşan Arınç, binanın iki ay önce imzaları atılan 15 şehir hastanesinden biri olduğunu, uzun süredir özlemini çektikleri ve sözünü verdikleri çağdaş hizmetler sunacak kampüsün inşa edileceğini anlattı.

Hastanenin 558 yatak kapasiteli olacağını, koroner ve kardiyovasküler yoğun bakım, yeni doğan, diyaliz ve akut birimleri gibi modern hastanelerdeki tüm ünitelerin bulunacağını kaydeden Arınç, binanın 380 milyon lira bedelle ihale edildiğini anımsattı.

Arınç, parlamentoda 5 dönemdir görev yaptığını, vaat ettikleri tüm hizmetleri yerine getirdiklerini belirterek, kent merkezi ve ilçelerinde yarım kalan hastaneleri tamamladıklarını, birçok yeni hastaneyi hizmete soktuklarını, 2 bin 863'e ulaşan yatak sayısıyla bu alanda ihtiyaç kalmadığını dile getirdi. 

Söz konusu yatak sayısına Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini dahil etmediğine dikkati çeken Arınç, vatandaşların talebi olmadan 600 yataklı eğitim ve araştırma hastanesi kazandırma sözü verdiklerini, o dönemde kendilerine "yapamazsınız" diyenler olduğunu hatırlattı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.