Manisa'da Bugün

İYİ Parti adayı Hasan Eryılmaz'a Akhisar'da yoğun ilgi

SİYASET

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Akhisar’da kahvelerde ve çay bahçelerinde oturan vatandaşları ziyaret ederek teker teker ellerini sıkıp, sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Akhisar’da kahvelerde ve çay bahçelerinde oturan vatandaşları ziyaret ederek teker teker ellerini sıkıp, sorunlarını dinledi. Eryılmaz, “Akhisar çoktan ‘tamam’ demiş. İYİ Parti herkese iyi gelecek” dedi. 

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere 1 aydan kısa bir süre kala İYİ Partililer her zamanki gibi sahadaydı. 

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Manisa İl Başkanı Ümit Akdağ ve Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Akhisar’da büyük kahve ve çay bahçelerine giderek halkla buluştu. 

Vatandaşlarla tek tek el sıkışan ve hatırlarını soran İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, halktan yoğun ilgi gördü. 

Akhisar ziyaretine ilişkin açıklama yapan milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, “Biz sadece seçim döneminde bu bölgelere uğrayıp, vatandaştan oy alıp sonra da yüzümüzü dönüp gidecek insanlar değiliz. Diğer siyasetçiler yıllarca bunu yaptı. Vatandaşlar da sürekli bunu soruyorlar. ‘Sadece seçim döneminde mi buraya uğrayacaksınız?’ diyorlar. Biz buradan söz veriyoruz. Hem şahsım, hem tüm milletvekili adaylarımız, hem İl Başkanımız ve yöneticilerimiz, hem de ilçe başkanlarımız ve yönetimleri halkımızın emrine amadedir. Biz Manisa’da her şeyin daha güzel olması için yola çıktık. Akhisar’da gördük ki bu iş çoktan bitmiş. Halk artık yıllardır kendilerini kandıranlara oy vermeyecek. Partimize her kesimden vatandaşımız sıcak bakıyor. Manisa İYİ olacak, Akhisar İYİ olacak. 24 Haziran gecesi çok daha güzel günlerin geleceğini bilerek kafamızı yastığa koyacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.