Manisa'da Bugün

Kızıltuğ, adaylığını açıkladı

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Salihli İlçe Teşkilatı'nda kongre süreci başlıyor. MHP İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ, gerçekleştirilecek olan kongre de göreve yeniden talip olduğunu açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Salihli İlçe Teşkilatı'nda kongre süreci başlıyor. MHP İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ, gerçekleştirilecek olan kongre de göreve yeniden talip olduğunu açıkladı. Kızıltuğ, 30 Mart yerel seçimleri öncesi genel merkez tarafından MHP İlçe Başkanlığına atanmıştı.
Atama ile geldiği MHP İlçe Başkanlığına bu kez delegenin güven oyunu alarak seçilmek istediğini vurgulayan Mesut Kızıltuğ “MHP olarak Salihli’de başarımızı 30 Mart yerel seçimlerinde birbirimizle kenetlenerek gösterdik. Şimdi önümüz de bir kongre süreci var. Delege seçimleri ile başlayacak olan kongre sürecimiz, ilçe kongresi ile devam edecek. Bende kongre de ilçe başkanlığına yeniden talibim. Amacım üç hilalli MHP Bayrağını Salihli’de daha üst seviyelere çıkarmaktır” dedi.

Kızıltuğ, kongre takviminin ise MHP Manisa il toplantısından sonra açıklanacağını vurguladı. 30 Mart yerel seçimlerine de MHP Salihli İlçe Teşkilatı Mesut Kızıltuğ Başkanlığı’nda seçimlere girmiş ve Zeki Kayda ile 15 yıl aradan sonra tekrar Salihli Belediye Başkanlığına kazanmıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.