Manisa'da Bugün

MALTA'DA HASAN ERYILMAZ'A BÜYÜK SEVGİ GÖSTERİSİ

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Malta mahallesini ziyaret etti. Malta mahallesi sakinleri Hasan Eryılmaz’a yoğun sevgi gösterinde bulundu.

 Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Malta mahallesini ardından da davetli olduğu düğün törenlerine katıldı. Malta’da mahalleli ile buluşan Eryılmaz’a mahalleliler yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Mahalleli Eryılmaz’a sürpriz yaparak Makedonya yöresine ait halk oyunları gösterisi yaptı. Eryılmaz, halk oyunları ekibine eşlik ederek oynadı. Vatandaşlarla iç içe olan Eryılmaz’a mahalleliler, “Allah seni başımızdan eksik etmesin. Keşke her aday senin gibi vatandaşın içerisinde olsa. İnşallah seni Ankara’da görürüz” dedi.

“Mücadele etmeye devam edeceğiz”

Eryılmaz, mahalle ziyaretlerinden sonra davetli olduğu nişan ve düğün törenlerine katıldı. gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Eryılmaz, “Çıktığımız bu yolda bizlere uyku haramdır. Milletin refahı ve huzuru için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu ülkeyi hırsızlara bırakmayacağız. Ülke içerisindeki ayrımcılıklara son vereceğiz. Bu akşam yaşanan coşkuyu Allah’ın izniyle 7 Haziran’da da yaşayacağız” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.