Manisa'da Bugün

MANİSA BELEDİYESİNDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

SİYASET

BİR dizi açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Manisa’ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, binlerce partili ve teşkilatlar tarafından Turgutlu’da karşılandı.

Daha sonra kent merkezine gelen MHP Lideri Bahçeli, MHP İl Başkanlığı ve Manisa Belediyesi’ni ziyaret etti. Bahçeli’nin Manisa Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçen sürede yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi.
Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı çeşitli hizmetlerin toplu açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Manisa’ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, teşkilatlar ve binlerce partili tarafından Turgutlu’da karşılandı. MHP Kadın Kolları tarafından çiçekle karşılanan Genel Başkan Bahçeli, kendisini karşılayan partililerle tek tek tokalaştı. Daha sonra kent merkezine hareket eden Bahçeli, ilk olarak MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Devlet Bahçeli'nin Manisadaki AÇılış ve Temel atma törenlerindeki gelişmleri MHP teşkilatına yakınlığı ile bilinen BENGÜTÜRK TV canlı yayında izleyicilerine aktardı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.