Manisa'da Bugün

MANİSA CHP SEÇİM DERSİNDE

SİYASET

2014 yerel seçimleri ve 2015 genel seçimlerde iktidarlığı hedefleyen CHP Manisa İl Teşkilatı, 19 Ocak’ta başlattığı Parti Okulu çerçevesinde Üye Siyasi Temel eğitimlerine devam ediyor. CHP’li üyelere Mustafa Ada, İsmail Fikirli, Feridun Gülbenli, Ayşe Uncu ve Uğur Sıdal tarafından 3 gün boyunca temel siyasi eğitimi veriyor.

 CHP Manisa Merkez İlçe Eğitim Sekreteri Uğur Sıdal, merkezde 3 gruba eğitim verdiklerini belirterek, “Bu eğitimler öncesi ilçelerde dahil il genelinde 110 kişiye eğitim verildi. Üyelerin tamamı eğitim alana kadar bu eğitimler devam edecek. Gönüllülük esasıyla yapılıyor” dedi.

Eğitici eğitimler kapsamında 77 ilde Bin 915 kişiye Eğitim verildiğini ifade eden CHP Manisa İl Eğitim Sekreteri Mustafa Ada, geri dönüşüm aldıklarını belirterek, “Özgüvenimiz arttı, iktidar olacağımıza inancımız arttı. Partimize inancımız arttı. Dayanışma duygumuz gelişti” dedi.

 

Özellikle yerel seçimlere kadar birçok partilinin bu eğitimlerden faydalanmasının gerektiğini belirten CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, “Daha donanımlı, daha güçlü bir süreci birlikte yürütelim. Donanımlı kadrolara çok ihtiyaç var. Çünkü önümüzdeki süreç hem ülkemiz açısından, hem de partimizi açısından çok çaba gösterilmesi, gayret gösterilmesi, AKP’nin uygulamalarına karşı Mustafa Kemal bilincini, CHP’nin temel değerlerini, tekçi cumhuriyete karşı çoğulcu cumhuriyeti baz alan, halkın refahını ve mutluluğunu baz alan bir ülkeyi kurmak zorundayız. Bu eğitimlerde duyarlılık, disiplinlik ve devamlılığa önem veriyoruz” dedi.

 

Güçlü kadrolarla, kendine güvenen kadrolarla seçimlere hazırlanmak yani sandıklara çıkmanın önemli olduğunu vurgulayan Kaplan, “Sandıklara sahip çıkmanın en önemli koşulu da bu tür eğitimlerdir. Alınan bu eğitimlerde ilk olarak yeril seçimlerde başlanmak üzere 2015 genel seçimlerinde de hepimizin özlediği iktidarlığa taşıyacaktır” diye konuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.