Manisa'da Bugün

MANİSA KADIN MECLİSİ CHP'DE

SİYASET

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır’ı ziyaret eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, kadının olduğu her yerde çalıştıklarını belirterek, kadınların işbirliği ve dayanışma içerisinde olması gerektiğini vurguladı.

 Manisa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır’ı ziyaret etti. Ziyarette CHP Merkez İlçe Kadın kolları Başkanı Fatma Süslü ve CKD Manisa Şubesi Başkanı Hanife Lekesiz de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır “Birlikte çok iş yapacağız. Biz CHP’li kadınlar olarak taşın altına elimizi koymaya hazırız. Manisa için en iyisini yapmak adına beraber çalışmak zorundayız” dedi.

 

Kadın meclisi olarak geçen yıl yönetime geldiklerini ifade eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, “Kadının olduğu her yerde olmaya çalışıyoruz. İş birliği ve dayanışma içerisinde olmaya çalışıyoruz. CHP Manisa Milletvekili ve Manisa’nın tek kadın milletvekili Sakine Öz bize ziyarete gelmişti. Bu nezaketten ötürü sizi ziyaret etmek istedik. Fikir alışverişinde bulunmak istedik. Belli günlerde ve belli konularda işbirliği içinde olmak durumundayız” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.