Manisa'da Bugün

MANİSA'YI HEYECANLANDIRAN AK PARTİ KONGRESİ!

SİYASET

AK Parti Olağanüstü Kongresi’nde Binali Yıldırım yeni Genel Başkan ve Başbakan oldu. Kongrede AK Parti MKYK’sında da büyük değişiklikler yaşandı. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur MKYK listesine girerken, Selçuk Özdağ listedışı kaldı.

AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde, partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçin Demokrasi Kurulu ile Siyasi Erdem ve Etik Kurulu asil ve yedek üyeliklerine aday gösterilen isimler belli oldu. 

MANİSA İÇİN GÖREV DEĞİŞİMİ

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun döneminde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Selçuk Özdağ, MKYK listesinde yer almadı. Binali Yıldırım’ın MKYK listesinde ise AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un ismi göze çarptı. 

Böylece Manisa, AK Parti Genel Merkezi'nde artık Murat Baybatur ile temsil edilecek.

ÖZDAĞ, “HAYIRLI OLSUN”

AK Parti 2. Olağanüstü Tüzük Kongresi’yle ilgili konuşan Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Partimizin aldığı kararlar ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

BAYBATUR'DAN BİRLİK MESAJI

AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur da kongrenin tüm Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Kendisine verilen görevi hakkıyla yerine getireceğini söyleyen Baybatur, Manisa'nın MKYK'da temsil edilmesinin önemine değindi. Baybatur, AK Parti'nin tüm kadrolarının Türkiye için çalışacağını belirtti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.