Manisa'da Bugün

MANİSALILAR AYAKLANACAK!

SİYASET

Manisa Ülkü Ocakları, PKK’nın yaptığı hain terör eylemlerine karşı ‘Şehide Saygı Teröre Lanet’ yürüyüşü düzenleyecek. Büyük yürüyüş, Manolya Meydanı’ndan başlayarak, şehitlikte son bulacak.

PKK’nın hain pususunda şehit düşen asker ve polisler için Manisa Ülkü Ocakları, ‘Şehide Saygı, Teröre Lanet’ yürüyüşü düzenleyecek. Yarın saat 17’de Manolya Meydanı’nda başlayacak yürüyüş, Kırtık Mezarlığı’nda bulunan Asker Şehitliği’nde sona erecek. 

“AMACIMIZ TAŞKINLIK DEĞİL”

Yürüyüşle ilgili açıklama yapan Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük, Şehide Saygı Teröre Lanet yürüyüşünde amaçlarının yasal tepkilerini göstermek olduğunu ifade etti. Yörük, “PKK’nın haince yaptığı terör eylemlerinde şehit olan asker ve polislerimiz için yürüyüş düzenleyeceğiz. Manolya Meydanı’nda başlatacağımız ve Şehitlik’te sonlandıracağımız yürüyüşümüzün amacı taşkınlık yapmak değil. Yasal hakkımızı kullanarak şehitlerimizi anacağız ve teröre lanet okuyacağız. Bugün aldığımız şehit haberlerinin son olmasını diliyoruz.” dedi.

BÜYÜK YÜRÜYÜŞE TÜM MANİSALILAR DAVETLİ

Şehitler için düzenlenecek yürüyüşe tüm vatandaşları davet eden Başkan Yörük, Manisa'ya yakışır bir yürüyüş yapacaklarını ifade etti. 

TÜRKİYE AYAKLANACAK!

Öte yandan Ülkü Ocakları, Türkiye genelinde bugün alanlarda olacak. Dağlıca'da şehit olan 2 askerin cenazelerinin Manisa'ya gelmesi nedeniyle yürüyüş kentte yarın yapılacak.

Yorumlar (1)

nermin akgün 9 Yıl Önce

Bu ülkenin gidişi meçhul canlarını gidiyor anneler ağlıyor büyüklerimiz sadece vatan sağ olsun diyor .bukadar basitmi ben büyümesi için hayatıma vereyim . şerefsizler hedef tahtası olarak kullansın .böyle adaletin Allah belasını versn .daha çok şeyler söylemek istyirum ama .düşman gerekiyor ..biz miras bölüşürler kardeşlerimize kavga eden nesiliz .şerefsizler bir grm topragımızı mı elinizle sunacağız .diyrum ki yazılar olsun başındaki büyüklere ...yazklar olsun bir insan canı bukadar ucuz mu demek ki ucuz durum onu gösteriyor ..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.