Manisa'da Bugün

MANİSALILAR ÖMER FARUK ÇELİK'E BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

SİYASET

Seçim maratonu boyunca göstermiş olduğu sempatik tavırları nedeni ile kısa sürede halkın sevgisini kazanan Çelik Sokak ve caddelerde vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanıyor.

 Seçim maratonu boyunca göstermiş olduğu sempatik tavırları nedeni ile kısa sürede halkın sevgisini kazanan Çelik Sokak ve caddelerde vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanıyor.

Seçim dönemi boyunca sürekli halkla iç içe olduklarını dile getiren AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik” gerek aday adayı olduğumu gerekse aday olduğumuz günden beri sürekli halkımızla iç içe olduk. Bizde derdini anlatan tüm herkesin derdini dinleme imkânı bulduk. Bu nedenle bu gün daha iyi görüyoruz halkımızın bize gösterdiği sevgi ve ilginin nedenini. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Daha yola çıktığımız gün söylediğimiz bir kelime vardı. Sürekli halkın içinde bir belediye başkanı olacağız halkla iç içe bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğiz diye. Seçimlerin su son günlerinde sokak ta yürürken dahi yolumuzu kesip bizim için dua eden insanları gördükçe, fotoğraf çekilmek isteyen kardeşlerimizi gördükçe gerçek mana da çıktığımız yolun ne denli doğru bir yol olduğunu görüyoruz” dedi.

PROJELERİMİZ’E KATKILAR OLUYOR

Şehzadeler ilçesi için hazırladıkları projeler hakkında vatandaşların zaman zaman gerek elektronik posta yolu ile gerekse bire birde değişik katkılar sağladıklarını ifade eden Çelik” tabi biz projelerimizi hazırlarken o günde söylemiştik bu bizim eksikliğini görüp tespit ettiğimiz ve yapmak istediğimiz projelerdir. O gün den vatandaşlarımız eğer isterlerse projeler üzerinde değişikliklere gideriz gerekirse ortak bir proje üretip şehzadeler için hayata geçiririz demiştik. Tamda bu nokta da bazen çarşıda dolaşırken bile bizleri yol ortasında durduran vatandaşlarımız projeler hakkında hem eleştirilerini yapıyor hem de düzelmesi ya da eksik gördükleri noktaları anlatıyor bizde bunları tek tek not ediyoruz” diyerek belediye başkanı olması halinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yeni projeler üreteceklerini ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.