Manisa'da Bugün

“Manisa’nın anahtarını alacağız”

SİYASET

Manisa’ya bir dizi ziyaretler için gelen İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, “Manisa Büyükşehir ve ilçelerinin anahtarını alarak, genel başkanımız Meral Akşener’e vereceğiz” dedi.

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Topal ile birlikte 31 Mart yerel seçimleri öncesi partisinin Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’a ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyaretin ardından il yönetimi ve ilçe başkanları ile yerel seçim toplantısı yapıldı. Toplantıda İYİ Parti İstişare Kurulu Üyesi Mustafa Enöz de hazır bulundu.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde izlenecek olan yolun konuşulduğu toplantının ardından İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan açıklama yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesini alacaklarını ve Manisa’da bu azmi gördüğünü kaydeden Arslan, “Teşkilatlarımızı ziyaret için geldik. İl başkanı ve ilçe başkanımızla önümüzdeki yerel yönetimler seçimlerde İYİ Parti olarak, Manisa Büyükşehir Belediyesini nasıl kazanabileceğimizi konuştuk. Yaptığımız görüşmelerde il teşkilatı ve ilçe başkanlarındaki heyecanı gördük. Hepsi kazanmaya kilitlenmiş durumdalar. Manisa Büyükşehir ve ilçelerinin anahtarını alarak, genel başkanımız Meral Akşener’e vereceğiz. Bu azmi gördük. Hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

İl Başkanı Hasan Eryılmaz da, önümüzdeki günlerde adaylarının belirleneceğini, CHP’nin de desteğiyle Manisa Büyükşehir Belediyesini alarak, partili partisiz ayırmaksızın tüm Manisa’ya hak ettiği hizmeti yapacaklarını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.