Manisa'da Bugün

MEHMET ÇERÇİ ADAYLIK İÇİN İLÇELERİ ZİYARET EDİYOR

SİYASET

K Parti'den Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olması beklenen Mehmet Çerçi, Selendi'de vatandaşlarla bir araya geldi

 Manisa’da iki dönem milletvekilliği görevi yaptıktan sonra kendi isteğiyle son seçimde aday olmayan Dr. Mehmet Çerçi, 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Manisa büyükşehir belediye başkan adaylığı için çalışma başlattı. Parti teşkilatları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda adaylık için kolları sıvayan Dr. Çerçi, il ve ilçe teşkilatlarını tek tek gezerek görüş aldı. Ankara’dan da olumlu tepkiler alan Çerçi çalışmalara start verdi.
MİLETVEKİLLİĞİ AVANTAJINI KULLANIYOR
Dr. Mehmet Çerçi, 2002-2011 yılları arasında iki dönem milletvekili olarak görev yaptı. TBMM ve parti teşkilatlarında önemli görevler üstlenen Çerçi, 2011 genel seçimlerinde kendi isteğiyle tekrar aday olmama kararı aldı. Bu kararıyla yeni adaylara yer açan Çerçi, bugünlerde büyükşehir belediye başkan adaylığı için yoğun mesai harcıyor. Çerçi, önceki gün Manisa’nın Selendi ilçesine giderek parti teşkilatları ve vatandaşları ziyaret etti. İlçe halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Çerçi, tek tek vatandaşların elini sıkarak, sorunlarını dinledi. 
MEHMET BÜKER DE EŞLİK ETTİ
Çerçi'ye ziyaretlerinde AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muhammet Akcan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın danışmanı Mehmet Büker de eşlik etti. Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Selendi Ziraat Odası, pazar yerleri ve çarşı esnafını ziyaret eden Çerçi, saatler süren çalışmanın ardından Manisa’ya döndü.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.