Manisa'da Bugün

MEHMET ÇERÇİ AK PARTİ'DEN RESMEN ADAY ADAYI

SİYASET

AK Parti'de 22.'inci ve 23.'üncü dönemlerde Manisa Milletvekilliği yapan Yardımcı Doçent Doktor Mehmet Çerçi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı'nı şölen havasında açıkladı.

 AK Parti'de 22.'inci ve 23.'üncü dönemlerde Manisa Milletvekilliği yapan Yardımcı Doçent Doktor Mehmet Çerçi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı'nı şölen havasında açıkladı. 
Manisa Büyükşehir aday adaylığı açıklamasından önce Çerçi’nin okuduğu şiir, salonda duygu dolu anlar yaşamasına sebep oldu.
Manisa Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonu’nda yoğun katılımın olduğu aday adylığı açıklamasına AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunus Emre belediye başkan aday adayı Berk Mersinli, ilçe belediye başkanları ve merkezden ve ilçelerden çok sayıda partili katıldı.
Düzenlenen törene gelen misafirler mehter takımı gösterisi ile karşılandı. Aday adaylığı açıklaması öncesinde ise sema gösterisi ilgiyle izlenirken daha sonra Soma Belediyesi Halk Oyunları Ekibi sahne aldı. Vatandaşlar ellerindeki pankart ve bayraklarla coşkulu bir hava oluşmasını sağladı. 
PROJELERİNİ ANLATTI
Çok önemli projeler hazırladıklarını belirten Çerçi, "Manisa’yı yeşillendireceğiz. Atık sorununu çözeceğiz. Gediz kanal projesini hayata geçireceğiz. Manisa’yı raylı sistem ve teleferikle tanıştıracağız. Bunları AK Parti yapar. Çünkü AK Parti’nin yerel yönetim hafızası çok güçlü. Biz bu işi Başbakanımızdan öğrendik. İkincisi sosyal belediyecilik. Bu alanda da halkımızın yanında olacağız. Çok faydalı projelerimiz var. Üçüncüsü ie kültürel belediyecilik. Manisa’nın tarihi kimliğini ortaya çıkararak kültürel belediyecilik yapacağız. Kırsal kalkınmadan, göletlere kadar birçok hizmeti il ve ilçelerimizde yaşayan halkımızın ayağına götüreceğiz. Herkesin gönlünde bir aslan yatar. Kim seçilirse seçilsin AK Parti için onu destekleyeceğiz. Darılmak yok. Birlik ve beraberlik var” şeklinde konuştu.
BAYBATUR’DAN ÖVGÜ
İlçelerde belediye başkanlığı seçimlerinde AK Parti'nin favori olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bu genç yaşımda il başkanı olmamda emeği olan kıymetli ağabeyim Mehmet Çerçi’nin aday adaylığı karşısında çok mutluyum. Çok kıymetli aday adaylarımız var. Bugün hakikaten farklı bir gün. Kıymetli vekilimiz Mehmet Çerçi çok güzel bir organizasyon gerçekleştirmiş. Bu sinerji bize şunu göstertiyor; Başta büyükşehir olmak üzere seçimlerin en büyük favorisi Ak Partidir. Bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece seçimleri kazanacağız. Bu seçim hiçbirine benzemiyor bu seçimler ikinci 3 Kasım'ımız. 2002’deki seçimlere benziyor. Bu ak partinin ikinci 10 yılı dönemine gireceğiz. Kıymetli ağabeyim Mehmet Çerçi’nin yolu açık olsun. Rabbim bizi sizden, sizi bizden, bizleri birbirimizden ayırmasın."
Program sonunda Mehmet Çerçi, eşi Melek Çerçi ve salondaki partililer ile sahneye çıkarak fotoğraf çektirdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.