Manisa'da Bugün

MEHMET ÇERÇİ OSB BAŞKANI TÜREK'İ ZİYARET ETTİ

SİYASET

Ak Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, Ak Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Çerçi ile Manisa OSB Başkanı Sait Türek ile görüştüler.

 Ak Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, Ak Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Çerçi ile Manisa OSB Başkanı Sait Türek ile görüştüler.

 

Manisa OSB Başkanlığında gerçekleşen görüşmeye, Ak Parti Manisa Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, Ak Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Ak Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, Kadın Kolları Başkanı Belma Çağ, Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, Şehir Meclis üyesi adayları ve partili yöneticiler katıldı.

 

Manisa Organize Sanayi Bölgemiz ile birlikte işbirliği içerisinde olup Yunusemre ve Manisa’mız için başarılı işlere imza atacağız diyen Çerçi; Manisa’nın OSB’si bizim sınırlarımız içerisinde olduğu için sanayicimiz ile sürekli istişare halinde olup başarılı işlere imza atacağız. Bu şehir de sanayici ve işçisi ile hep birlikte huzurlu bir şekilde yaşamak için çalışmalara başlatacağız.’’dedi.

 

Manisa OSB Başkanı Sait Türek ise ziyaretten dolayı memnun olduğunu söylerken, Sayın Mehmet Çerçi başarılı bir isimdir. İnanıyorum ki Milletvekilliği döneminde olduğu gibi Belediye başkanlığı döneminde de başarılı olacaktır.’’dedi.

 

Görüşmede son olarak konuşan Ak Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber;‘‘Milletvekilliği dönemimizde olduğu gibi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığımız döneminde de yine Manisa’mızın sanayici için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bir dönem birlikte çalıştığımızın Milletvekili arkadaşım Dr. Mehmet Çerçi’nin sanayi bölgesini de içine alan Yunusemre de Belediye Başkan adayı olması hepimiz için büyük bir şanstır. Hep birlikte başarılı işlere imza atacağız.’’dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.