Manisa'da Bugün

Mehmet Çerçi'ye Soma'da Sevgi Seli

SİYASET

22. ve 23. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çerçi, tüm İlçelerde olduğu gibi “Soma’da da büyük ilgiyle karşılandı.

 Soma İlçe Teşkilatına, Soma Belediye Başkanına ve esnafa ziyarette bulunan Çerçi, esnafın ve vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. Dr. Mehmet ÇERÇİ, ziyaretine Soma İlçe Teşkilatıyla başladı. Ardından Soma Belediye Başkanını ziyaret eden Çerçi, esnaf ziyaretleriyle Soma’daki programını tamamladı. 

Dr. Çerçi’nin yaptığı ziyaretten memnuniyeti dile getiren Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan “Milletvekilimiz Dr. Mehmet Çerçi, teşkilatlara çok önem veren Vekillerimizden bir tanesi. Bizler Soma Teşkilatı olarak, ne zaman bir konuyu kendisine ilettiysek, hemen geriye dönüşünü aldık ve çözümü sağlandı. Manisa için çok iyi projeleri olduğunu biliyoruz. Aday olursa, bu projeleri gerçekleştirme imkanı bulacak ve kazanan Manisa’mız olacak, kazanan bizler olacağız. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Soma Belediye Başkanı Hasan ERGENE yaptığı konuşmada, “Sayın Vekilimiz, Dr. Mehmet Çerçi’nin Soma’ya yapılan hizmetlerde çok büyük katkıları oldu. Hizmetlerin proje aşamasında ve ilgili makamlara iletilmesinde desteklerini esirgemedi. Sürekli istişare içerisinde olduk, Büyükşehrimize aday olarak gösterilirse, çok büyük hizmetler yapacağına canı gönülden inanıyoruz, kendisine bu yolda başarılar diliyoruz” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dr. Çerçi, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Manisa’mızı hak ettiği yere getirmek için bu yola baş koyduk. Bir marka şehir ve marka İlçeler oluşturmak, en büyük hedefimiz. Büyükşehrimizi, yeniden inşa ederek, gelişimine katkıda bulunmak, siyasetteki deneyim ve tecrübemizi, yaptığımız projelerde paylaşmak ve güzelliklere imza atmak için güçlü bir ekip ve kadro ile geliyoruz. Beni yakından tanıyanlar iyi bilirler, hiçbir zaman ayrım yapmadım, başvuran her vatandaşımızın sıkıntısını, kendi sorunum saydım ve ilgilendim. Tavrımız ve tarzımız hiç değişmeyecek, değişmez de. Çünkü biz büyüklerimizden böyle gördük. Allah nasip eder de aday gösterilirsem, her zaman ulaştığınız, tanıdığınız, bildiğiniz, alıştığınız, ağabeyiniz, komşunuz, dostunuz, arkadaşınız, gönüldaşınız olmaya devam edeceğim. İnşallah hep beraber seçimi kazanıp, mutlu sona ulaşacağız. Büyük hizmetleri birlikte başaracağız” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.