Manisa'da Bugün

MEHMET ÖDEVLİ HER ZAMAN TEŞKİLATIMIZIN YANINDAYIZ

SİYASET

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarfından görevden alınan Mehmet Ödevli Yeni yönetimin yanında olduklarını belirtti.

 Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarfından görevden alınan Mehmet Ödevli Yeni yönetimin yanında olduklarını belirtti.
Mehmet Ödevli'nin açıklaması şu şekilde;
Hepinizin bildiği üzere MHP Genel Merkezi tarafından İl Teşkilatımız fesh edilmiş ve yeni İl Başkanı olarak Tanju BALATLI görevlendirilmiştir. 2007 yılından bu yana uyum içinde devam eden ve 6 yıldır görev yapan ekibimiz Manisa tarihinde bir ilke imza atarak Manisa Belediye Başkanlığının kazanılmasında büyük rol oynamıştır. Bu zaman zarfında ülkücülerin boynunu hiç yere eğdirmeden namuslu bir siyaset şuuruyla görevimizi yürüttük. Bu gün gelinen noktada ise yeni görevlendirilen arkadaşımız Tanju Balatlı’ya ve oluşturacağı ekibe gönülden başarı diler, her zaman teşkilatımızın yanında ve emrinde olduğumuzun bilinmesini isteriz. Temennimiz büyükşehir ve diğer tüm belediye başkanlıklarının MHP olarak kazanılmasıdır. Bu kutlu davanın bir hizmet eri olarak dün olduğu gibi bugün de ekibimizle birlikte üzerimize düşenleri layıkıyla yapacağımızı tekrar belirtiyor, yerel seçim sonuçlarının hakkımızda hayırlara vesile olmasını diliyorum. Saygılarımla… Mehmet ÖDEVLİ
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.