Manisa'da Bugün

Meral Akşener 10 Haziran'da Manisa'ya geliyor

SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında 10 Haziran tarihinde Manisa’ya geliyor. 

Manisa’ya kısa bir süre önce partisinin il başkanlığı binasının açılışı için gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 10 Haziran’da gerçekleştireceği miting ile ikinci kez Manisalılarla buluşacak. Sosyal medya hesabından müjdeleyen İyi Parti Manisa İl Başkanı Ümit Akdağ, 40 bin kişi ile Akşener’i karşılamaya hazırlandıklarını belirterek, Manisalıları mitinge davet etti.

Manisa’ya geçen 20 Nisan’da partisinin il başkanlığı binasının açılışı için gelen İyi Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, 24 Haziran seçimleri kapsamında 10 Haziran’da ikinci defa Manisa’ya geliyor. İyi Parti Manisa İl Başkanı Ümit Akdağ, genel başkan Meral Akşener’in kısa süre içinde ikinci kez Manisalılarla buluşacağını belirterek, tüm vatandaşları mitinge davet etti.

YSK’DAN ALTERNATİF ALAN BEKLENİLİYOR

Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda Ramazan çadırlarının olması sebebiyle miting için YSK’dan alternatif alan beklediklerini ifade eden Akdağ, genel başkan Akşener’i, 40 bin kişi ile karşılamaya hazırlandıklarını dile getirdi. 24 Haziran’ın, Türkiye’ye ve Manisa’ya iyi geleceğini iyi geleceğine dikkat çeken Akdağ, “Artık yüzümüzü güneşe dönme vaktimiz geldi. Bunun için genel başkanımız Akşener öncülüğünde gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Akşener’i 40 bin kişi ile karşılayacağız. Manisa’da böyle bir potansiyel var. Manisalıları mitinge davet ediyorum ve Manisalıların mitingte yerlerini alacağına inancım tam.” Diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.