Manisa'da Bugün

MESUT BAYRAM LAÇALAR RESMEN ADAY ADAYI

SİYASET

Mesut Bayram Laçalar, Yunus Emre İlçesi Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı.

MHP Manisa Teşkilatı’nın önemli isimlerinden Laçalar, aday adaylığını açıklamadan önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştüğünü ve olumlu yanıt aldıktan sonra aday adayı olduğunu dile getirdi.

Yunus Emre ilçesinin 180 bin nüfusu ile birçok ilden büyük olduğunu söyleyen Laçalar, “Biz bu şehrin sevdalıları olarak en güzel hizmeti getireceğimize olan inancımızdan dolayı aday adayıyız. Partimiz de aday gösterirse Belediye Başkanı olarak hizmet vermek istiyorum” dedi. Lekesiz ve dürüst bir siyasi anlayışı Manisa’ya kazandırmak istediğini ifade eden Laçalar, “Manisa’nın MHP kadrolarına ihtiyacı var. Bunu 2009 yılında Manisa bize gösterdi. 63 bin oyla Manisa’da MHP belediyeyi kazandı. Bugün iktidar partisinin konuştuğu gibi sadece makyaj belediyeciliği yapılıyor sözlerine Manisalı gülüyor” dedi.

MHP’nin kendisini aday göstermesi durumunda bölgede yapılacak çok işleri olduğunu dile getiren Laçalar, “Birçok projeye MHP olarak imza atmaya hazırız. Çocuklarımıza, büyüklerimize herkese ışık olarak projelerimiz hazır. Bu projelerimizi de her yerde açıklamaya hazırız” dedi. Manisalının kendisini çok iyi tanıdığını belirten Laçalar, son olarak, “Manisalı en iyi hizmeti vereceğimizi biliyor” dedi.

Yorumlar (1)

ibrahim duman 6 Yıl Önce

baskaniza ciktigi but hold a basarilar ve tam destek Allah yolunu acik train vekilim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.