Manisa'da Bugün

Mevlüt Karakaya Biz Hizmete hevesliyiz

SİYASET

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Manisa Belediyesi Otogar Temel Atma Töreni için bulunduğu Manisa’da Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a gönderme yaptı. Karakaya; “Birileri dağa çıkmaya heveslenebilir, biz Manisa'ya hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

 Manisa'da Gediz Köprüsü mevkinde yapılacak yeni otobüs terminalinin temel atma törenine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, konuşmasında, MHP'li belediyelerin denetim baskısı altında hizmet üretmeye devam ettiğini belirtirken Cengiz Ergün’e de övgüler yağdırdı. Manisa'ya her geldiğinde kenti daha gelişmiş bulduğunu söyleyen Karakaya; Manisa Belediyesi'nin finansal açıdan çektiği güçlüğe rağmen hizmet üretmeye devam ettiğini belirtti.

MHP'li belediyelerin dürüst ve çalışkan olduğunu öne süren Karakay; “Bunun bir örneğini Manisa'da yaşıyoruz. MHP'li Manisa Belediyesi, dürüst ve çalışkan olduğunu gösterdi. 3 yıllık bir süre içine böyle bir yatırıma gelinmiş başlanmış olması Manisalıların takdiridir. Birileri dağa çıkmaya heveslenebilir, biz Manisa'ya hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.