Manisa'da Bugün

MHP ADAYLARINI TANITTI

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı tarafından Kent Park’ta düzenlenen toplantıyla 26. Dönem Milletvekili Adayları tanıtıldı. Toplantıda konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ‘parti içerisinde fitne ve nifak tohumu’ vurgusu yaparken; İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP’nin Manisa’da önemli başarılar elde ettiğini kaydetti.

HABER MERKEZİ

1 Kasım seçimlerine sayılı bir süre kala MHP Manisa İl Başkanlığı tarafından Dönem Milletvekili Adayları, düzenlenen kahvaltılı toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Manisa Kent Parkı’nda yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, ilçe başkanları, milletvekili adayları ve partililer katıldı.

"PARTİ İÇİNDEKİ NİFAK TOHUMLARI..."

Toplantının açılış konuşmasını yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “2009’larda bu günlere geldiğimiz 6,5 yılı geride bıraktık. 2009 yılında Manisa Belediyesi olarak tarihinde ilk defa MHP’nin bayrağını belediyeye diktiğimiz başarı yolu hala devam ediyor. 2014 yılında vatandaşımızın bize vermiş olduğu destekle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazandık. Bu yol uzun yok. Bu birlik beraberliğimiz olduğu sürece daha büyük netice ve zaferlere ulaşacağız. Biz bir bütün olduğumuz, bir olduğumuz zaman bu başarı kaçınılmaz. Sahada her zaman her mekanda her ilçede ilin bütününde işimizi düzgün yaptığımız sürece başarılı olacağımızı ifade etmişimdir. Bizi ancak kendi içimizdeki nifak tohumları bozabilir. Dışardan değil, içimizdeki bizi karalamak isteyenler, bizim başarımızı çekememezler işlerimize ket vuracaktır. Bu birlik beraberliğimizi Rabbim hiçbir zaman esirgemesin.” dedi.

ÜLKÜCÜ HAREKET NE YAPTIĞINI ORTAYA KOYDU

MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı ise, "Ülkücü hareket bu ülkede ne yaptığını ortaya koymuştur. Kişisel ikballerini bir arada bırakıp sadece dava ruhuyla savaşan insanların yeridir. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Birlikten kuvvet doğar. Manisa’da önemli başarılara imza attık. Oylarımızı arttırdık. Bu seçimden de başarıyla çıkacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Milletvekili adayları basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.