Manisa'da Bugün

MHP HAREKETE GEÇTİ!

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi, çözüm süreciyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

HABER MERKEZİ

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, çözüm sürecini başlatanlarla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. 

Suç duyurusuna delil olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Çözüm sürecinde silah stoklamışlar’ sözleri gösterilecek.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN FAALİYETLERİNE GÖZ YUMDULAR

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "MHP olarak çözüm sürecini başlatanlarla ilgili suç duyurusunda bulunduk. İktidar sahiplerinin çözüm sürecini başlattıklarında ‘Analar ağlamayacak’ sözleriyle milleti kandırdıkları ve süreç sonunda terörü azdırdıkları, terör örgütünün faaliyetlerine göz yumdukları ortaya çıkmış bulunmaktadır. Burada hem ihmal, hem kasıt, hem de terör eylemlerine göz yummak var. Türkiye’de yargı varsa, bunların yargılanması lazım” dedi

2013’TE TAKİPSİZLİK VERİLMİŞTİ

MHP, 2013 yılında da yine çözüm süreci konusunda savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, ancak bu suç duyurusu takipsizlikle sonuçlanmıştı. 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üç gün önce bir TV söyleşiminde yaptığı açıklamada şöyle demişti, "Çözüm Süreci bunlar tarafından bir ihanetle değerlendirildi. Çözüm Süreci'ni bunlar adeta Güneydoğu'da, kısmen Doğu'da kendileri için silah stoklama süreci olarak değerlendirdiler. Çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.