Manisa'da Bugün

MHP İL BAŞKANI MEHMET ÖDEVLİ MURAT BAYBATUR İŞKEMBE-İ KÜBRADAN ATIYOR

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Ödevli, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur’un 560 yataklı şehir hastanesi ile müjde verdiğini belirterek, “Yapacaksanız yapın yapmayacaksanız bu milleti oyalamayın artık” dedi.

 MHP İl Başkanı Mehmet Ödevli İl binasında basın açıklaması yaptı. Yaptığı açıklamada İl Başkanı Mehmet Ödevli, “Bildiğiniz gibi Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezimizin yayınladığı genelge gereği yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyen İl ve İlçe teşkilatlarında görev yapan yönetici arkadaşlarımız 1 Eylül 2013 tarihi itibariyle bulunduğu görevlerden istifa ettiler. Bu kapsamda İl Başkanımız Sayın Tamer Akkal da Şehzadeler İlçesi Belediye Başkan aday adaylığı için istifasını verdi.

Geçtiğimiz dönem Merkez İlçe Başkanlığı ve hemen ardından İl Başkanlığı görevini her manada layıkıyla yaparak özellikle Manisa Belediye Başkanlığımızın kazanılmasında ekibimizle birlikte çok büyük katkıları olan Tamer Akkal başkanımıza özverili, fedakar ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ve çıktığı bu kutlu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.
“BU MİLLET İKTİDAR OLARAK SİZDEN ZAMANINDA HİZMET BEKLİYOR”
AK Parti İl Başkanı Sayın Murat Baybatur’un dün 560 yataklı şehir hastanesi ile müjde verdiğini belirten İl Başkanı Ödevli, “Yılan hikayesine dönen hastane ile ilgili 4 sene önce hükümete devredilen Manisa Belediyesi'ne ait alanda bugün hala hiçbir faaliyet yoktur. Yaptık yapıyoruz, proje çiziyoruz çizdiriyoruz, maket yaptık imza attık derken AKP'li milletvekilleri ve yöneticileri halkımızla bu güne kadar dalga geçmişlerdir. Sözleşme imzalayacağız demekle olmuyor bu işler. Sizin yaptığınız sözleşmeleri İzmir-Manisa arası yapılacak tünelde gördük. Beceriksizliğiniz yüzünden iş uzadı da uzadı. Hastane için sözleşme imzalamak işi yapmak manasına gelmiyor maalesef Sayın Baybatur. Bu işler öyle işkembe-i kübradan atmakla olmuyor. Bu millet iktidar olarak sizden zamanında hizmet bekliyor. Elinizde devletin ve hükümetin tüm yetki ve kaynakları mevcut. Yapacaksanız yapın yapmayacaksanız bu milleti oyalamayın artık. İnşallah bu sefer hastane yapılır da Manisalılar geç çok geç kalmış hizmete kavuşur. Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerin de doğrunun ve halkın yararına olan hizmetlerin karşısında olmadığımızı ifade etmek istiyorum. Maalesef AKP ‘li vekiller bu konuda politika yapmaktadırlar. Samimiyetsiz beyanlarla halkımızı yanıltmaya çalışmaktadırlar. AKP bu hastaneyi yapsın biz de tebrik edelim. Bu kadar da açık ve net söylüyorum. Bizim eleştirimiz Milliyetçi Hareket Partili belediyemizi engelleyici ve işgalci gibi göstererek hizmeti geciktirmeniz ve bu konuyu siyasi malzeme yapmanızdan dolayıdır. Fakat artık mızrak çuvala sığmamaktadır. Türk Milleti 12 yıldır yaşanan kötü ve beceriksiz yönetimi istememektedir” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.