Manisa'da Bugün

MHP İL BAŞKANI TANJU BALATLI'DAN CHP'YE CEVAP

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan’ın “Cumhurbaşkanı Ekmelettin İhsanoğlu için sahalarda biz çalışıyoruz. MHP’yi seçim çalışmalarında hiç görmedik” sözlerine MHP İl Başkanı Tanju Balatlı’dan yanıt geldi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan’ın “Cumhurbaşkanı Ekmelettin İhsanoğlu için sahalarda biz çalışıyoruz. MHP’yi seçim çalışmalarında hiç görmedik” sözlerine MHP İl Başkanı Tanju Balatlı’dan yanıt geldi. Balatlı, “Biz ilçelerde çalışmalarımızı yapıyoruz. Köylerde bire bir görüşmeler yapıyoruz. Köylerde 1 ay boyunca iftarlarda vatandaşla kucaklaştık ve çatı adaya oy istedik. Şov yaparak çalışmıyoruz” dedi.

Ferdi UZUN

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan’ın MHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sahalarda yeteri kadar çalışmadığını söylemesine MHP İl Başkanı Tanju Balatlı tepki gösterdi. İl Başkanı Balatlı, “Sansasyonel bir çalışma yapmıyoruz. Adayımıza sahip çıkmıyoruz ne demek? Biz ilçelerde çalışmalarımızı yapıyoruz. Köylerde bire bir görüşmeler yapıyoruz. Köylerde 1 ay boyunca iftarlarda vatandaşla kucaklaştık ve çatı adaya oy istedik. Biz CHP gibi şov çalışması yapmayız. Bizim partimizin adı Milliyetçi Hareket Partisi’dir” diye konuştu.

Her gün sokaktayız

Balatlı şöyle devam etti: “”Manisa’da billboardları kiraladık. Seçime kadar hazır olacağız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Broşürlerimizi dağıtıyoruz. Bahsedilen gibi değil biz Ekmelettin İhsanoğlu’na sahip çıkıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bunu herkes yapıyor

Önceki gün Çanakkale’de yaşanan İstiklal Marşı konusuna da açıklık getiren MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, “Ekmelettin İhsanoğlu’nun İstiklal Marşını bilmemesinin imkanı yok. İstiklal Marşını yazan kişi zaten babasının yakın arkadaşı. Bunlar sansasyonel haberler. Orada bir heyecan sonucu gelişen bir hadise. Yoğun programı olan insanlarda böyle hatalar olabilir. Bunu herkes yapıyor” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.