Manisa'da Bugün

MHP SALİHLİ ADAYI MAHİR KÖSELER ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

SİYASET

MHP Salihli Adayı Mahir Köseler Adaylıktan çekildiğini açıkladı.

MHP Salihli Adayı Mahir Köseler Adaylıktan çekildiğini açıkladı.
MHP Belediye Başkan Adayı Mahir Köseler resmi bir açıklama yaparak “Yeni Yönetime ve yeni Belediye Başkan Adayına başarılar dilerim” dedi.

Salihli MHP’de 2 gün önce yaşanan depremin ardından ilk resmi açıklama Belediye Başkan adayı Mahir Köseler’den geldi. Köseler, Genel Merkez tarafından kendilerine iletilen bilgiyle adaylık sürecinin sonlandığını söyledi.

Köseler, şöyle konuştu. “İyi niyetle ve hizmet amacıyla başladığımız MHP Belediye Başkan Adaylığı sürecinde bütün halkımızla ve arkadaşlarımla beraber oldum. Hep beraber çalışarak halkımızla büyük bir sinerji ile oluşturarak güzel bir çalışma ortamı oluşturduk. Ancak süreç içerisinde ilçe yönetimi ile yaşanan sorunlar nedeniyle sorun genel merkeze intikal etmiş ve genel merkezin kararıyla yeni bir yönetim ve yeni bir belediye başkan adayı ile seçimlere girileceği tarafıma bildirilmiştir. Bu süreçte bana destek olan öncelikle halkımıza , köy, belde teşkilatlarına, yakın çalışma arkadaşlarıma, İlçe yönetimine, basın mensuplarına ve tüm çalışan arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Yeni yönetime ve yeni belediye başkan adayına başarılar dilerim. Sağolun Varolun”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.