Manisa'da Bugün

MHP YUNUSEMRE İLÇE BAŞKANI ONUR BAYLAN ÇOK SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU

SİYASET

MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan yazılı olarak yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı;
Mhp Yunusemre ilçe teşkilatı olarak geçtiğimiz günlerde Fransa da gerçekleşen terör saldırısını şiddetle kınıyor terörün her türlüsünü yeri ve mekanı önemli olmaksızın lanetliyoruz.Ancak terörle beslenen akp zihniyetinin Fransa daki saflar da yer almasını da traji komik bir olay olarak görüyoruz.

Ülkemizi açılım ve kürt sorunu adı altında bölücü terör örgütünün hain ellerine bırakan Akp zihniyeti hangi yüzle Fransa daki teröre karşı yürüme eylemine katılmıştır.
Güneydoğuyu hain bölücü terör örgütünün idaresine bırakan Akp zihniyetine soruyoruz Ülkemizde 12 şehit var iken üç beş Mehmet öldü diye meclisi mi toplayacağız dediniz sizin tabirinizden yola çıkarak soruyoruz sizlere üç beş Fransız öldü diye işinizi gücünüzü bırakıp koşa koşa neden Fransa lara gidiyorsunuz.

Görüyoruz ki başbakan ve akp zihniyeti şehitlerimiz için göstermediği hassasiyeti Fransızlar için göstermiştir.
Vatandaşlarımız artık bu hain emellere gereken cevabı vermek için fazla düşünmemelidir.Akp zihniyeti TÜRK e düşman terörle işbirliği yapan yolsuzluk yapanı kollayan bir yapı haline gelmiştir.

Türk milletini hafife alan zihniyete gereken cevap 7 haziran da verilecektir.
Fransa daki teröre karşı birlik yürüyüşüne katılan sayın davutoğlu nun Fransa da pekte saygınlık görmediğini üzülerek takip ettik üzülerek diyoruz çünkü Türkiye Cumhuriyeti nin başbakanını o hallerde görmek hiç te hoş karşılanacak bir durum değildir.

Milliyetçi hareket partisi iktidara geldiğinde terör ve yandaşları zaten kaçacak delik arayacaktır bununla beraber yolsuzluğa karışmış kim varsa hesabı yargı önünde sorulacaktır.
İl başkanımız sayın Tanju Balatlı nın da belirttiği gibi Milliyetçi hareket partisinin Manisa daki hedefi 6 millet vekilidir.7 haziran sadece bir genel seçim değil Türkiye Cumhuriyetinin bir kurtuluş mücadelesi olacaktır.
Bugünler de medyada yer alan haberler de gördük ki akp millet vekili Hüseyin Tanrıverdi oğlunu sınavsız memur yapmış bu konu da fazla bişey söylemeye zaten gerek yok Hüseyin Tanrıverdi cevabını 30 Martta seçimi kaybederek almıştır.

Artık Manisa da akp nin sonu gelmiştir.

Manisa dan başlayan bu hareketle Mhp tüm Türkiye genelinde iktidara koşacaktır.Buna inancımız tam halkımıza güvenimiz sonsuzdur Türk milleti bebek katiliyle dava ve yol arkadaşı olanlara oy vermeyecek kadar gururlu haysiyetli ve şereflidir.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.